Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κάποιος τους "μάτιασε" στον ΠΑΟ - Νέο πλήγμα μετά τον Σένκεφελντ - "Χάνει" και Έλληνα με Σλάβια!
| 2022-08-03 09:07:00

Έσκασε τώρα: Νέο μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟ - Εκτός και ο Αλεξανδρόπουλος με Σλάβια

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Νέο μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟ - Εκτός και ο Αλεξανδρόπουλος με Σλάβια

Μία ακόμα σημαντική απουσία θα έχουν οι Πράσινοι στον αυριανό (4/8) πρώτο αγώνα με την Σλάβια Πράγας για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Παναθηναϊκός: Κάποιος φαίνεται πως... μάτιασε το "πράσινο στρατόπεδο", καθώς μετά την απουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ, προέκυψε ακόμα μία εν όψει του αυριανού ματς (20:00) με την τσέχικη ομάδα.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος προσβλήθηκε και αυτός από ίωση, κάτι που αυτομάτως τον θέτει νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν επίσης από ίωση οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, άπαντες όμως ανάρρωσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Έτσι στην αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει σήμερα (3/8) με προορισμό την Τσεχία θα βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags