Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Κορμπεράν: Η μεγάλη αλλαγή Κορμπεράν στο Λιμάνι - Ανατροπή με κομμένο του Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφή 4.5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 12:52:00

Η μεγάλη αλλαγή Κορμπεράν στο Λιμάνι - Ανατροπή με "κομμένο" του Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφή 4.5 εκατ.

του Παναγιώτη Νικολάου
Η μεγάλη αλλαγή Κορμπεράν στο Λιμάνι - Ανατροπή με "κομμένο" του Μαρτίνς - Σκάει μεταγραφή 4.5 εκατ.

Τι έδειξε στου Ρέντη ο Ισπανός και ποια θα είναι η πρώτη κίνηση! Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τη Σλόβαν και ο νέος προπονητής σκέφεται ήδη να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σύστημα, σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι στο επίκεντρο για τον Ολυμπιακό, καθώς στη συνέχεια θα πάρουν ξανά μπρος τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Για την ιστορία, η υπόθεση του Ένις Μπάρντι φαίνεται ότι είναι κοντά αλλά, για την ώρα, ενώ φαίνεται να υπάρχει συμφωνία των Πειραιωτών με την Λεβάντε (για 3 + 1,5 εκατ. ευρώ ως μπόνους) ο παίκτης έχει υπερβολικές απαιτήσεις για να αφήσει τη Σεγκούντα Ντιβισιόν και να έρθει στην Ελλάδα για να κάνει πρωταθλητισμό και να έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη.

Αυτά και να κλείσουμε με τα μεταγραφικά, καθώς αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε το αγωνιστικό σκέλος, με τον Κάρλος Κορμπεράν να δοκιμάζει στις προπονήσεις που έχει βρεθεί στου Ρέντη σύστημα με τριάδα στην άμυνα και φουλ μπακ στα πλάγια.

Κι εδώ είναι που έχει ενδιαφέρον να δούμε το... κόλπο που κάνει με τον Σίμε Βρσάλικο, καθώς δεν τον δοκιμάζει στην πλευρά, αλλά ως δεξιό στόπερ στην τριάδα με Μανωλά και Σισέ! Μια θέση που έχει παίξει και στην Ατλέτικο Μαδρίτης και υπήρχε η σκέψη και στον Μαρτίνς να τον αξιοποιήσει στο Λιμάνι!

Ποιος θα παίξει ως δεξιός μπακ-χαφ αν όχι ο Βρσάλικο; Ο Κορμπεράν έχει δοκιμάσει στις προπονήσεις του τον Ραντζέλοβιτς! Ο Σέρβος έχει την ενέργεια για να ανεβοκατεβαίνει, μπορεί να βγάλει αξιοπρεπώς την μπάλα μπροστά και να πασάρει, με τον Βρσάλικο να έχει την εμπειρία για να καλύψει τυχόν προβληματάκια που μπορεί να υπάρξουν στα αμυντικά του καθήκοντα!

Μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα βρεθεί με αυτό το σχήμα εναντίον της Σλόβαν, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς κινείται ο Κορμπεράν και ποιες είναι οι σκέψεις του.

Οι Πειραιώτες, άλλωστε, περιμένουν πάνω από 20.000 οπαδών να βρεθούν στο γήπεδο, που για την εποχή είναι τεράστιος αριθμός, για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα να πάρει από το βράδυ της Πέμπτης την πρόκριση επί της Σλόβαν με τον αέρα του νέου προπονητή...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει… κεφάλια ο Κορμπεράν στον Ολυμπιακό - Το πρώτο κορυφαίο όνομα που "τελειώνει" στου Ρέντη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags