Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Πέντε παίκτες στην έξοδο - Μόνο έτσι γίνονται μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 17:31:00

Εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Πέντε παίκτες στην έξοδο - Μόνο έτσι γίνονται μεταγραφές

Sportdog Team
Εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Πέντε παίκτες στην έξοδο - Μόνο έτσι γίνονται μεταγραφές

Όπως ήταν απολύτως λογικό ο αποκλεισμός από την Λέφσκι φέρνει ανακαταταξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και στον Δικέφαλο ετοιμάζονται να «μαζέψουν» τον αριθμό των παικτών.
 

ΠΑΟΚ: Όπως ήταν απολύτως λογικό ο αποκλεισμός από την Λέφσκι φέρνει ανακαταταξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και στον Δικέφαλο ετοιμάζονται να «μαζέψουν» τον αριθμό των παικτών.Το θέμα δεν είναι μόνο αριθμητικό αλλά και οικονομικό πλέον για τους «ασπρόμαυρους» μετά από την απώλεια πολλών εκατομμύριων ευρώ, που τα είχε πέρσι με την πορεία στο Conference League αλλά φέτος δεν υπάρχουν.

Έχουν ξεκινήσει να εντείνονται οι προσπάθειες για να βρουν ομάδα οι Τόμας Μουργκ, Λούκας Τέιλορ, Λέο Ζαμπά, Νίκα Νινουά και Λάζαρος Λάμπρου, που δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Έχουν ενημερωθεί οι ποδοσφαιριστές ότι είναι ελεύθεροι να ψάξουν ομάδα και αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπάρχουν εξελίξεις. Βέβαια για τους Μουργκ, Τέιλορ, Ζαμπά εδώ και καιρό ισχύει ότι ψάχνουν ομάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον. Μόνο για τον Ζαμπά κάτι… κινείται, αλλά η Σεαρά τον θέλει ελεύθερο και του προσφέρει ένα συμβόλαιο που σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το ποσό των 700.000 ευρώ (!) που λαμβάνει ετησίως από τον ΠΑΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να βρει για τους παραπάνω πέντε παίκτες μία νέα “στέγη” στην καριέρα τους, προκειμένου να απαλλαγεί από τα συμβόλαιά τους και με τα χρήματα που θα εξοικονομήσει να μπορέσει να ενισχυθεί στις μεταγραφές μέχρι το τέλος τους στις 15 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags