Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Οι δύο πρώην του Μαραντόνα "ξεκατινιάστηκαν" σε τηλεοπτική εκπομπή!
| 2022-08-03 16:51:00

Οι δύο πρώην του Μαραντόνα "ξεκατινιάστηκαν" σε τηλεοπτική εκπομπή!

Sportdog Team
Οι δύο πρώην του Μαραντόνα "ξεκατινιάστηκαν" σε τηλεοπτική εκπομπή!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον θάνατο του σπουδαίου Αργεντινού ποδοσφαιριστή, η κόντρα για την περιουσία του συνεχίζεται.

Μπορεί να έχουν περάσει 20 μήνες από το χαμό του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα, ωστόσο η κουβέντα γύρω από το όνομά του καλά κρατεί. Τελευταίο… επεισόδιο η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο πρώην συντρόφους του, Κλαούντια Βιγιαφάνε και την Βερόνικα Οχέδα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η Οχέδα είπε αρχικά ότι «συζητήσαμε καλά, υπήρχε αρμονία και χωρίσαμε τα πάντα. Μιλήσαμε επίσης, για την εταιρεία του Μαραντόνα και το πώς θα τη συνεχίσουμε οι κληρονόμοι, τώρα που έφυγε ο Ντιέγκο. Είδα συμβόλαια της Ντάλμα και της Τζιανίνα στο εξωτερικό για τα οποία εμείς (Τζούνιορ, Ζάνα και Ντιεγίτο) δεν ξέραμε απολύτως τίποτα, με μια εταιρεία κρασιών που θα πάρει το όνομα του Ντιέγκο».

Σε εκείνο το σημείο υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση της Βιγιαφάνε, η οποία υποστήριξε πως: «όταν τα παιδιά χώριζαν τα πράγματα ήμασταν μαζί και όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους. Δεν ξέρω τι έγινε τώρα. Όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους, μέχρι που εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαουντρί τις προάλλες και είπε ότι μάζεψα με την Ντάλμα και την Τζιανίνα 80.000 δολάρια στην Αραβία. Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό το ψέμα. Ορκίζομαι στα εγγόνια μου. Το αγόρι είναι ο Ντιεγίτο Φερνάντο Μαραντόνα, ο 9χρονος αδερφός τους. Είναι τόσο δύσκολο για εσάς; Δεν μου αρέσει που μιλούν υποτιμητικά για τον γιο μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" και στόπερ στον ΠΑΟΚ μετά τον Κούρτιτς - Δεν ήταν απόφαση Λουτσέσκου για Τσιγγάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags