Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τελειώνει" και στόπερ στον ΠΑΟΚ μετά τον Κούρτιτς - Δεν ήταν απόφαση Λουτσέσκου για Τσιγγάρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 15:14:00

"Τελειώνει" και στόπερ στον ΠΑΟΚ μετά τον Κούρτιτς - Δεν ήταν απόφαση Λουτσέσκου για Τσιγγάρα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" και στόπερ στον ΠΑΟΚ μετά τον Κούρτιτς - Δεν ήταν απόφαση Λουτσέσκου για Τσιγγάρα!

Μεγάλες αλλαγές και πολλές αποχωρήσεις στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ποιος παίκτης δεν... χωράει πλέον στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή και ψάχνει ήδη για ομάδα. Διαβάστε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του και τι συμβαίνει με τον Έλληνα χαφ.

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ για την απουσία του Χάρη Τσιγγάρα από τα παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, καθώς όπως είναι γνωστό ο καλύτερος παίκτης σε μια ήττα είναι εκείνος που δεν ήταν στην 11άδα.

Το sportdog έψαξε λίγο το θέμα, ρώτησε και έμαθε τι συμβαίνει με τον νεαρό άσο, που πέρσι από τη στιγμή που μπήκε στο βασικό σχήμα της ομάδα άλλαξαν οι ισορροπίες: Ο Τσιγγάρας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και κάνει εντατική θεραπεία μέχρι να το ξεπεράσει πλήρως για να επιστρέψει στα παιχνίδια.

Μέχρι τότε δεν υπάρχει λόγος για να ρισκάρει ο προπονητής την χρησιμοποίησή του, καθώς οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς είναι περίεργες και πολλές φορές με σωστή συντηρητική διαχείριση ο αθλητής αποφεύγει το νυστέρι.

"Τελειώνει" παίκτης-έκπληξη!

Το μέλλον του εκτός ΠΑΟΚ πρέπει να βλέπει ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που δεν δείχνει να έχει το μυαλό του στην Δικέφαλο. παρόλα αυτά, δεν είναι ο μοναδικός που γίνεται κίνηση για να αποχωρήσει, καθώς στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο Ενέα Μιχάι!

Από την αρχή του καλοκαιριού είχαμε γράψει ότι ο νεαρός άσος βρίσκεται στη λίστα ελβετικής ομάδας, δεν είχε προχωρήσει τότε η παραχώρησή του λόγω των αποχωρήσεων των Κρέσπο-Βαρέλα. Παρόλα αυτά πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Δικέφαλο, με δεδομένη την παρουσία των Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κάργα, του Μιχαηλίδη που επιστρέφει τον Νοέμβριο αλλά και ο νεαρός Κουλιεράκης που μπορεί να ακούγεται ότι θα δοθεί στον ΠΑΣ δανεικός, αλλά ακόμα είναι εδώ.

Δεν υπάρχει χώρος για τον Μιχάι, δηλαδή, και από τη στιγμή που μπορεί να προκύψει πρόταση, πολύ-πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο ρόστερ...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διώχνει τρεις ξένους o Λουτσέσκου - "Χουνέρι" Κριχόβιακ σε Αουγκούστο - "Μεταγραφή" δύο Έλληνες! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags