Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκαλύψεις Κορμπεράν για ενδεκάδα με Σλόβαν - Προανήγγειλε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 17:12:00

Αποκαλύψεις Κορμπεράν για ενδεκάδα με Σλόβαν - Προανήγγειλε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κορμπεράν για ενδεκάδα με Σλόβαν - Προανήγγειλε αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα!

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (4/8) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα και προέβη σε αποκαλύψεις για τις αλλαγές που έρχονται στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τη Σλόβαν, ενώ αποκάλυψε πως θα γίνουν δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το κλειδί της αναμέτρησης με τη Σλόβαν: «Όπως είπα πριν, το συναισθηματικό και το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Νομίζω πως αυτό που πρέπει να δείξουμε αύριο είναι ομαδικότητα. Να είμαστε ενωμένοι και μαζί με τους φανταστικούς μας φιλάθλους μας να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό να δείξουμε πως έχουμε χαρακτήρα, πως είμαστε εδώ και να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Φυσικά έχουμε δύο παιχνίδια για αυτό. Όμως αύριο είναι το πιο σημαντικό για εμάς».



- την ενδεκάδα και τις τυχόν αλλαγές στη λίστα: «Θα κάνουμε δύο αλλαγές στη λίστα της UEFA. Μετά τις δοκιμές έχω καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ακόμη μία προπόνηση και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν οι αλλαγές».

-το να θα υπάρχουν πιθανότητες για έκπληξη με επιστροφές παικτών που είναι εκτός πλάνων: «Δεν ξέρω, δουλεύω με την ομάδα αυτές τις δύο μέρες. Θα αποφασίσω με τα δικά μου κριτήρια. Θα πάρω τις δικές μου αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες».

- τους παίκτες που δεν ήταν στις προπονήσεις: «Όλοι οι παίκτες που θα βρεθούν στη λίστα προπονούνται με την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει… κεφάλια ο Κορμπεράν στον Ολυμπιακό - Το πρώτο κορυφαίο όνομα που "τελειώνει" στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags