Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ίσως και βασικός ο Χουάνγκ με Κορμπεράν - Ανέτοιμος ο Γκάρι - Φουλάρει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός"
| 2022-08-03 18:04:00

"Ίσως και βασικός ο Χουάνγκ με Κορμπεράν - Ανέτοιμος ο Γκάρι - Φουλάρει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
"Ίσως και βασικός ο Χουάνγκ με Κορμπεράν - Ανέτοιμος ο Γκάρι - Φουλάρει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός"

Υπάρχουν σκέψεις για έκπληξη όσον αφορά το σύστημα που θα παρατάξει ο Ισπανός προπονητής απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πιθανό να υπάρξει έκπληξη στο σύστημα που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM ο Κώστας Σαμοθράκης. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι ο Ισπανός τεχνικός το σύστημα αυτό με τους τρεις στόπερ το χρησιμοποιούσε αρκετές φορές ενώ για τους Σλοβάκους ανέφερε ότι είναι καλή ομάδα αμυντικά και πως βγαίνει πολύ καλά στις αντεπιθέσεις.  Μάλιστα ανέφερε για τον Ισπανό κόουτς ότι στις 16.30 θα δώσει διαδικτυακά συνέντευξη.

Για τον Χουάνγκ ανέφερε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να τον δούμε αν όχι για βασικό για αλλαγή.

Για τους Γκάρι και Ραντζέλοβιτς επισήμανε πως ο πρώτος δεν είναι έτοιμος ακόμη έτοιμος, ενώ ο δεύτερος ίσως αγωνιστεί στα δεξιά σε περίπτωση που ο Κορμπεράν παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με τρεις στόπερ και συγκεκριμένα τους Μανωλά, Βρσάλκο και Σισέ.

Για το αν θα είναι γεμάτο το γήπεδο στην αναμέτρηση με την Σλόβαν εκτίμησε ότι ναι μεν ο κόσμος θα πάει αλλά δεν θα είναι και κατάμεστο.

Για την θέση που ψάχνουν παίκτη οι «Πειραιώτες» τόνισε ότι είναι αυτή του επιθετικού καθώς ο Τικίνιο οδεύει προς Βραζιλία και ο Χασάν έχει αρκετές προτάσεις.

Τέλος για την εικόνα που έχει σχηματίσει ο Ισπανός κόουτς για το ρόστερ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι είναι πολύ καλή ενώ θέλει τον χρόνο του να δείξει στους παίκτες τι έχει στο μυαλό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags