Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Καταστράφηκε η μισή χρονιά αν δεν προκριθεί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 19:00:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Καταστράφηκε η μισή χρονιά αν δεν προκριθεί..."

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του Παναθηναϊκού - Καταστράφηκε η μισή χρονιά αν δεν προκριθεί..."

Πώς σκέφτεται να παρατάξει το Τριφύλλι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Σλάβια, τα συστήματα που δουλεύει, η παρουσία Αλαφούζου και τι σημαίνει η πρόκριση!

Την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Πράγα ακολούθησε ο Γιάννης Αλαφούζος όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM ο Λάμπρος Γκαραγκάνης. Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε ότι είχε και συνομιλία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ όσον αφορά τους παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στην τσεχική πρωτεύουσα αυτοί είναι οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος λόγω ίωσης. Απεναντίας οι Παλάσιος, Αιτόρ και Ιωαννίδης θα βρίσκονται κανονικά, ενώ ο Σέρβος τεχνικός θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Για το σύστημα που ίσως παρατάξει την ομάδα στην αναμέτρηση με την Σλάβια τόνισε ότι θα είναι ενα εκ των 4-3-3 ή 3-4-3. Μάλιστα ανέφερε και την πιθανή ενδεκάδα η οποία θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι στο τέρμα, στα δεξιά της άμυνας τον Κότσιρα, στα αριστερά τον Γκάνεα, στα στόπερ τους Σάρλια και Μάγκνουσόν. Στο κέντρο βασικοί οι Κουρμπέλης, Πέρεθ και Τσερίν , στα εξτρέμ ο Καρλίτος, ενώ παίζονται δυο θέσεις από τους Άιτορ, Παλάσιος και Ιωαννίδη.

Για το ενδεχόμενο να μην καταφέρει ο Παναθηναϊκός να αποκλείσει την Σλάβια υποστήριξε ότι σε περίπτωση που δεν μπει στους ομίλους θα είναι τεράστια αποτυχία και θα έχει χαρακτηριστεί αποτυχημένη η μισή χρονιά. Μάλιστα τόνισε πως θα είναι άθλος αν πάρει αποτέλεσμα στην Πράγα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags