Facebook Pixel Super League: Βόμβα με σούπερ ταλέντο - Πρώτες επιλογές... Ρεάλ και ΑΕΚ - Χάλασε κλεισμένη μεταγραφή στους Βig-4!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 21:05:00

Βόμβα με σούπερ ταλέντο - Πρώτες επιλογές... Ρεάλ και ΑΕΚ - Χάλασε κλεισμένη μεταγραφή στους Βig-4!

Οι Μιχείες
Βόμβα με σούπερ ταλέντο - Πρώτες επιλογές... Ρεάλ και ΑΕΚ - Χάλασε κλεισμένη μεταγραφή στους Βig-4!

Πώς έμεινε ελεύθερος, η επόμενη ομάδα του και το μισό εκατομμύριο! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr ποιος πολυθεσίτης Έλληνας άσος έμεινε ελεύθερος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει αποφασίσει για τον σύλλογο που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Τι είχε συμβεί πέρυσι;

Super League: O Κωσταντίνος Θυμιάνης έχει προλάβει στην σύντομη ποδοσφαιρική του ζωή να περάσει αρκετές περιπέτειες. Με πιο πρόσφατη αυτή της... απελευθέρωσής του από την Ξάνθη, μετά την προσφυγή που κατέθεσε με τον δικηγόρο του. Στα 21 του χρόνια , λοιπόν, το πρώην wanderkind της ακριτικής ομάδας, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες (και με την Ελπίδων, στην οποία μετράει 6 συμμετοχές τον τελευταίο χρόνο), είναι πλέον free και χωρίς... βάρη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είτε αυτός είναι στο εξωτερικό, είτε στο εξωτερικό.

Ο Θυμιάνης, που με την ίδια ευχέρεια αγωνίζεται αμυντικός μέσος και στόπερ (ακόμη και Μπακ), έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μάθουμε την ομάδα που τον... κέρδισε. Γιατί σύμφωνα με την ενημερωμένη πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents, o 21χρονος πολυσύνθετος άσος φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του.

Για την ακρίβεια πρώτη επιλογή στο εξωτερικό είναι το...MLS και η Ρεάλ Σόλτ Λέικ! Και στην Ελλάδα η ΑΕΚ. Άλλωστε οι "κιτρινόμαυροι" και το περασμένο καλοκαίρι είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του! Τότε με αγορά αφού είχαν συμφωνήσει με την Ξάνθη, στην οποία πρόσφεραν 500.000 ευρώ!

Γιατί δεν έγινε το deal; Επειδή ο 20χρονος μέσο αμυντικός από την μια επηρεάστηκε από τις... ευρωπαϊκές σειρήνες που ηχούσαν στα αυτιά του κι από την άλλη γιατί στην ΑΕΚ αρχικά τον προόριζαν για την ΑΕΚ Β. Ούτε ο παλιός γνωστός του , πρώην πλέον εκτελεστικός διευθυντής των  "κιτρινόμαυρων", Γιάννης Παπαδημητρίου, ούτε ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Ξάνθης, Ιεροκλής Στολτίδης κατάφεραν με την πίεση τους να αλλάξουν την άποψη του Θυμιάνη. Τότε...

Ο Θυμιάνης πάντως  είναι πλέον... ελεύθερος να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Και το προηγούμενο δίμηνο είχε "παίξει" πολύ δυνατά για ΠΑΣ, Παναιτωλικό, ΟΦΗ από τις μικρομεσαίες όπως και για τον Παναθηναϊκό αλλά με την συνθήκη να πήγαινε δανεικός για μια 2ετία στον Λεβαδειακό του Κομπότη. Απο το εξωτερικό η Τουρκία θα μπορούσε να είναι επίσης μια καλή επιλογή για τον Θυμιάνη αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο το θέμα της προσαρμογής του εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάλια ο Ολυμπιακός, δεν έχει κανονική 11αδα - Χαστούκι σε Λουτσέσκου - ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρης για τίτλο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags