Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: "Να ζητήσουν συγνώμη στον Μαρινάκη - Μη τους τρέξεις Κορμπεράν - Αν είναι γάτος και όχι τυφλός..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 10:00:00

"Να ζητήσουν συγγνώμη από Μαρινάκη - Μη τους τρέξεις Κορμπεράν - Αν είναι γάτος και όχι τυφλός θα..."

του Γιώργου Κτενά
"Να ζητήσουν συγγνώμη από Μαρινάκη - Μη τους τρέξεις Κορμπεράν - Αν είναι γάτος και όχι τυφλός θα..."

Γιατί φταίνε οι παίκτες του Ολυμπιακού και πώς τους αδίκησε ο Μαρτίνς! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τα τεράστια λάθη του Πορτογάλου προπονητή, για τις ευθύνες και των ποδοσφαιριστών που πρέπει να αντιδράσουν, αλλά και για τις μεταγραφές που πρέπει να ζητήσει ο νέος προπονητής!

Στο θέμα της απομάκρυνσης του Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Νίκος Βαμβακούλας στο sportdog, αλλά και στη άποψη που έχει για τον νέο προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν.

Τι σχολίασε για την ευθύνη των παικτών στο διασυρμό με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας που δίνουν απόψε οι Πειραιώτες!

Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Ευθύνη Μαρτίνς και παικτών - Μπέρδευε την ομάδα ο προπονητής - Είχε να παίξει 6 μήνες μπάλα ο Ολυμπιακός"

"Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από την αρχή, αλλά να πούμε ότι για ο,τι έγινε δεν έχει ευθύνη μόνο ο προπονητής αλλά και οι παίκτες. Γιατί στο τέλος της γραφής αυτοί παίζουν στο γήπεδο", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την εικόνα που του άφησε ο Πέδρο Μαρτίνς:

"Τα δύο πρώτα χρόνια μου άφησε θετικές εντυπώσεις, μετά από εκεί ο,τι είχε να δώσει το εδώσε. Πιο πολύ μπέρδευε την ομάδα παρά την έφτιαχνε". 

Την βαριά ήττα από την Μακάμπι πώς την είδατε;

"Ας μην μείνουμε μόνο στην ήττα, γιατί ο Ολυμπιακός είχε να παίξει μπάλα 6 μήνες και όταν μια ομάδα έχει αυτούς τους παίκτες, αυτό το πολύ καλό υλικό δηλαδή, και δεν βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μετά από 2-3 χρόνια που είναι συμπαίκτες, κάτι σημαίνει. Κανένας παίκτης δεν έπαιζε για τον προπονητή, αυτή είναι μεγάλη κουβέντα: Δηλαδή να παίζει για τον προπονητή ένας παίκτης. Δεν έπαιζαν για τον Μαρτίνς γιατί κάποιους τους αδικούσε, είχε μπερδευτεί γιατί είχε 35 παίκτες και δεν ήξερε τι να τους κάνει".

"Να ζητήσουν συγνώμη οι αρχηγοί - Αυτό να κάνει ο Κορμπεράν στον Ολυμπιακό - Αν είναι γάτος θα..."

Περιμένατε να υπάρξει κινητοποίηση από κάποιους παίκτες, να βγουν μπροστά;

"Ειναι οι 4-5 αρχηγοί που έπρεπε να μαζευτούν και να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο, που πάντα βοηθάει στις δύσκολες στιγμές, που είναι πάντα κοντά. Έπρεπε να ζητήσουν και από τον πρόεδρο συγνώμη, γιατί ο,τι έχουν ζητήσει τα πήραν όλα αυτά τα χρόνια".

Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Κορμπεράν;

"Το σύστημα που θα παίξει είναι ανάλογο με τους παίκτες που έχει, για να βολέψει τους παίκτες στην 11άδα - Δεν δέχομαι τα "Έτσι παίζει αυτός ο προπονητής". Να δει πρώτα το υλικό που έχει και έπειτα να αποφασίσει. Επίσης, επειδή έχει αγγλική νοοτροπία, αν τους τρέξει θα δούμε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν για όσους δεν έχουν κάνει καλή προπόνηση μέχρι στιγμής".

Τι άλλο χρειάζεται η ομάδα;

"Επειδή έγινε νωρίς η αντικατάσταση του προπονητή, και σωστά για εμένα, στα δύο παιχνίδια με την Σλόβαν ο Κορμπεράν αν είναι γάτος θα καταλάβει τι παίκτες θέλει και θα γίνουν αμέσως οι μεταγραφές. Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει τι θέλει η ομάδα".

Είστε αισιόδοξος για τα παιχνίδια με την Σλόβαν;

"Η αλλαγή προπονητή θα δώσει φρεσκάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες, αυτό που έχουν ξεχάσει στα αποδυτήρια, είναι που δεν παίζουν με πάθος και δύναμη. Είναι καλή ομάδα η Σλόβαν, αλλά μετά το 0-4 ψυχολογικά οι παίκτες θέλουν προσοχή. Αν μπορεί ο Κορμπεράν να τους ανεβάσει ψυχολογικά. Αλλά αυτό που λέω είναι και ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα".

Πώς θέλετε να κλείσουμε;

"Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, αλλά και στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, γιατί πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να παίζουν περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει… κεφάλια ο Κορμπεράν στον Ολυμπιακό - Το πρώτο κορυφαίο όνομα που "τελειώνει" στου Ρέντη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags