Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Κορμπεράν: Αλλαγή πλάνων από Κορμπεράν πριν τη σέντρα - Αυτή είναι η 11αδα με Σλόβαν - Έκπληξη με Κούτρη!
| 2022-08-04 13:35:00

Αλλαγή πλάνων από Κορμπεράν πριν τη σέντρα - Αυτή είναι η 11αδα με Σλόβαν - Έκπληξη με Κούτρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγή πλάνων από Κορμπεράν πριν τη σέντρα - Αυτή είναι η 11αδα με Σλόβαν - Έκπληξη με Κούτρη!

Ποιοι θα παίξουν στο ντεμπούτο του και η ανατροπή με τους... κομμένους. Ο Ισπανός προπονητής έχει αποφασίσει για το σχήμα και τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ ήδη έχε δείξει και κάποιες σκέψεις του για τη συνέχεια της σεζόν.

Την οριστική 11άδα του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του ο Κάρλος Κορμπεράν, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά τον τραυματισμό του Σίμε Βρσάλικο. Για την ακρίβεια, του μικροπροβλήματος που του προέκυψε και ναι μεν δεν εμπνέει ανησυχία αλλά, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να τον υπολογίζει τώρα.

Για αυτό και θα επιστρέψει σε σύστημα με τετράδα στην άμυνα και δεξιό μπακ τον Άβιλα, τον οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Ισπανός κόουτς και μπορεί να πάρει από εκείνον το 100% στα δεξιά της άμυνας. Σωκράτης, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ θα συμπληρώσουν την τετράδα.

Να σημειώσουμε κάτι ακόμα, εμβόλιμα, που δεν αφορά μεν άμεσα την 11άδα σήμερα, αλλά την 11άδα στη διάρκεια της σεζόν: Ο Άβιλα είναι παίκτης που μπορεί να κάνει πάνω-κάτω την μπάλα στα πλάγια και, μάλιστα, με καλές προϋποθέσεις επιθετικά. Κάτι που δεν ισχύει για τον Ρέαμπτσιουκ, καθώς ναι μεν έχει ενέργεια και βγάνει μπροστά, αλλά εκεί δεν ξέρει τι να κάνει με την μπάλα.

Εδώ είναι που αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει στο ρόστερ του τον Λεονάρντο Κούτρη, δεν είναι στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, και παραμένει στη διάθεση του νέου προπονητή. Ένας Κούτρης που τα καλά του προφανώς επιθετικά είναι πολύ καλύτερος από τον Ρέαμπτσιουκ...

Για να επιστρέψουμε στα της σημερινής 11άδα, οι Εμβιλά, Μαντί και Κούντε αναμένεται να είναι στα χαφ, με τους Μασούρα και Ζινγκερνάγκελ να παίζουν στα εξτρέμ και μπροστά ο Ελ Αραμπί.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει στον πάγκο γιατί είναι εκτός εδώ και καιρό και, πάντα, υπάρχει ο φόβος σε ένα υψηλού επιπέδου 90λεπτο να βγάλει ξανά ξανά μυϊκό θέμα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει… κεφάλια ο Κορμπεράν στον Ολυμπιακό - Το πρώτο κορυφαίο όνομα που "τελειώνει" στου Ρέντη!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags