Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γίνει... σφαγή στη Super League - Πάνω από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - "Μπάσιμο" Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 17:04:00

Θα γίνει... σφαγή στη Super League - Πάνω από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - "Μπάσιμο" Άρη

Sportdog Team
Θα γίνει... σφαγή στη Super League - Πάνω από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ - "Μπάσιμο" Άρη

Διαφοροποιημένο το τοπίο ενόψει της νέας σεζόν στο ελληνικό Πρωτάθλημα, βάσει των αποδόσεων που έχουν βγάλει οι μπουκ σχετικά με την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο.
 

Super League: Μετράμε αντίστροφα σιγά σιγά για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, το οποίο την περσινή χρονιά κατέληξε στον Ολυμπιακό και οι αποδόσεις για τον νικητή αλλάζουν συνέχεια!

Στο ελληνικό πρωτάθλημα οι πέντε βασικοί υποψήφιοι για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.Μάλιστα, τα αποτελέσματα των 3 εκ των 5 στην Ευρώπη είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει για μια ακόμη φορά το σετ αποδόσεων φέτος, με την ΑΕΚ να κερδίζει έδαφος.

Πως ήταν το σετ αποδόσεων στις 12 Ιουλίου

Ολυμπιακός 1.45
ΠΑΟΚ 5.00
ΑΕΚ7.25
Παναθηναϊκός 15.00
Άρης 40.00

Τι ισχύει πλέον

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει και φέτος ως το απόλυτο φαβορί, μιας και προσφέρεται στο 1.50, ωστόσο μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Πέδρο Μαρτίνς και το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχασε αρκετούς... πόντους, τους οποίους φαίνεται πως κερδίζει η ΑΕΚ που έκανε το 3/3 στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα. Η Ένωση πλέον είναι το δεύτερο φαβορί και προσφέρεται στο 6.00! Αντιθέτως η εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα του ματς ήταν τόσο απογοητευτική που πλέον είναι το τρίτο φαβορί και δίνεται στο 8.00.

Από εκεί και πέρα ο κυπελλούχος Ελλάδος, Παναθηναϊκός, είχε ανοίξει αρχικά στο 20.00, στη συνέχεια είχε πέσει στο 12.00, ωστόσο πλέον δίνεται στο 13.00, μετά και την μεταγραφή του Σποράρ. Τέλος, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει στο 18.00 ο Άρης, ο οποίος είχε γνωρίσει και τη μεγαλύτερη πτώση, χάρη στις μεταγραφές του και το γεγονός ότι έκανε το 2/2 στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάλια ο Ολυμπιακός, δεν έχει κανονική 11αδα - Χαστούκι σε Λουτσέσκου - ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρης για τίτλο"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags