Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στο σφυρί ο Αουγκούστο! Τόσο τον πουλάει ο Σαββίδης - 6 εκατ.Ευρώ για χαφ
| 2022-08-05 08:42:00

Στο σφυρί ο Αουγκούστο! Τόσο τον πουλάει ο Σαββίδης - 6 εκατ.Ευρώ για χαφ στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Στο σφυρί ο Αουγκούστο! Τόσο τον πουλάει ο Σαββίδης - 6 εκατ.Ευρώ για χαφ στον ΠΑΟΚ

Το συμβόλαιο του 25χρονου χαφ λήγει το καλοκαίρι του 2023, οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχουν «παγώσει» και αν προκύψει μια καλή πρόταση, δεν θα πουν «όχι» στον ΠΑΟΚ

Στο σφυρί έχει βγάλει ο ΠΑΟΚ τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Οι λόγοι είναι προφανείς. Οι Θεσσαλονικείς είναι απογοητευμένοι από την εικόνα του Βραζιλιάνου μέσου στα παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, με αποκορύφωμα την αποβολή του στη ρεβάνς της Τούμπας, που έκοψε τη φόρα των «ασπρόμαυρων» κι ενώ το ματς ήταν στο 1-1.

Το συμβόλαιο του 25χρονου χαφ λήγει το καλοκαίρι του 2023, οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχουν «παγώσει» και αν προκύψει μια καλή πρόταση, δεν θα πουν «όχι» στον ΠΑΟΚ. Ήδη από τον Ιούλιο είχε διαρρεύσει, ότι η Αλ Αΐν είχε προσεγγίσει τον Αουγκούστο, καθώς τον ήθελε ο Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Τότε οι φήμες έλεγαν, ότι η ομάδα από τα Εμιράτα προσέφερε 4 εκατ.Ευρώ. Αλλά πούντα; Τώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ της LiveSport, ο ΠΑΟΚ φέρεται να του έχει βάλει τιμή πώλησης. Αυτή είναι τα 2 εκατ.Ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σαββίδης είχε ξοδέψει 3 εκατ. προκειμένου να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο από την Κορίνθιανς το καλοκαίρι του 2019. Φέτος ο ΠΑΟΚ ξόδεψε 6 εκατ.Ευρώ προκειμένου να γεμίσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας φέρνοντας τους Φελίπε Σοάρες, Ντάντας και Κουαλιάτα. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος για τον Αουγκούστο, ο οποίος στα ματς με τη Λέφσκι ήταν σκέτη απογοήτευση.

Ο Λουτσέσκου τον έβγαλε στην ευρωπαϊκή... βιτρίνα, αφού ο ΠΑΟΚ θέλει να τον ξεφορτωθεί. Μέλλει να δούμε, αν θα έρθει ομάδα να δώσει αυτά τα 2 εκατ.Ευρώ, για να τον αποκτήσει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags