Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σαουδική Αραβία για Αουγκούστο - Προς πώληση Ζαμπά, Μουργκ, Κούρτιτς - Πρόβλημα με τον φορ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-05 15:24:00

"Σαουδική Αραβία για Αουγκούστο - Προς πώληση Ζαμπά, Μουργκ, Κούρτιτς - Πρόβλημα με τον φορ"

Sportdog Team
"Σαουδική Αραβία για Αουγκούστο - Προς πώληση Ζαμπά, Μουργκ, Κούρτιτς - Πρόβλημα με τον φορ"

Η αναμενόμενη δικαίωση του ΠΑΟΚ για την τιμωρία του Κυπέλλου, οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, ποιοι παίκτες είναι προς παραχώρηση και οι επόμενες μεταγραφές!
 

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε στον OverFM για τη δικαίωση του Δικεφάλου από την Επιτροπή Εφέσεων αλλά και για το ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται και είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Για την αποδοχή της έφεσης

Ήταν αναμενόμενο να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Εφέσεων από τη στιγμή που πριν μία μέρα έπεσε και η ποινή του Παναθηναϊκού. Ωστόσο αυτό δεν είναι το πρώτο πράγμα που απασχολεί τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς οι κραδασμοί του αποκλεισμού από το Κόνφερενς Λιγκ δεν έχουν σταματήσει ακόμα.

Για τις αποχωρήσεις παικτών

Ο απόηχος του αποκλεισμού από τη Λέφσκι, σημαίνει ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Δεν γίνεται να υπάρχουν παραπάνω από 30 παίκτες στο ρόστερ από τη στιγμή που η ομάδα δεν θα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Έτσι μετά την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδεσμεύσει κι άλλους παίκτες. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται οι Λέο Ζαμπά και Τόμας Μούργκ, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και για τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Αυτός που είναι κοντά στην αποχώρηση είναι ο Ντούγκλας Αουγκούστο, όπου υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβία, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Για την απόκτηση σέντερ φορ

Όσο αναφορά την περίπτωση σέντερ φορ, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ακόμα, αλλά δεν μπορεί να φορτωθεί και τέταρτο συμβόλαιο επιθετικού. Μάλιστα αποκτήθηκε πρόσφατα ο Μπράντον Τόμας ενώ σιγά σιγά θα αξιοποιηθεί και ο Γιώργος Κούτσιας.

Για την απουσία του Τσιγγάρα

Η απουσία του Θεοχάρη Τσιγγάρα στα παιχνίδια με τη Λέφσκι, ευθύνεται στο γεγονός ότι ο 21χρονος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και οι το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags