Ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη αποστολή μπροστά του ενόψει της ρεβάνς. Προφανώς το 2-0 της Πράγας έκανε ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα, αλλά μη γελιόμαστε. Η Σλάβια είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η πρόκριση στη Λεωφόρο θα ερχόταν στην πράξη μόνο με μεγάλη υπέρβαση. Σαν αυτή, δηλαδή, που χρειάζεται τώρα το Τριφύλλι.

Πάντως άπαντες μέσα στην ομάδα πιστεύουν στην ανατροπή. Θεωρούν ότι η εικόνα τους αδικήθηκε από την πρόωρη και άδικη αποβολή του Παλάσιος και στην Αθήνα, τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Με την ατάκα του ο Αϊτόρ χθες, στην ερώτηση αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στον επαναληπτικό, τα είπε όλα: «Έχουμε δύο επιλογές: Ή ναι (σ.σ. να είμαστε έτοιμοι), ή... ναι!».

Η απώλεια του «Τούκου» είναι πολύ μεγάλη, αλλά στη Λεωφόρο θα υπάρχουν και επιστροφές. Αυτές των Σένκεφελντ-Αλεξανδρόπουλου (εκτός απροόπτου πάντα). Και οι δύο έλειψαν πολύ από την ομάδα, ειδικά απέναντι σε μια ταχυδυναμική ομάδα όπως η Σλάβια.

Όσο για τον Παλάσιος που θα εκτίσει την ποινή της κόκκινης κάρτας. τη θέση του αναμένεται να πάρει ο θετικότατος στην Πράγα Βαγιαννίδης.