Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Παράνοια από τους φίλους της Μπαρτσελόνα - "Βούλιαξε" το Καμπ Νόου για Λεβαντόφσκι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-05 19:29:00

Παράνοια από τους φίλους της Μπαρτσελόνα - "Βούλιαξε" το Καμπ Νόου για Λεβαντόφσκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παράνοια από τους φίλους της Μπαρτσελόνα - "Βούλιαξε" το Καμπ Νόου για Λεβαντόφσκι (ΒΙΝΤΕΟ)

O Πολωνός επιθετικός παρουσιάστηκε από τους Καταλανούς και αποθεώθηκε από πάνω από 50.000 φίλους της ομάδας που κατέκλεισαν το γήπεδο για να τον δουν από κοντά.

Μπαρτσελόνα: Απίστευτη αποθέωση από τους Καταλανούς στην παρουσίαση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με πάνω από 50.000 φίλους των Μπλαουγκράνα να κατακλύζουν το Καμπ Νόου για τον Πολωνό επιθετικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο δρόμος ήταν μεγάλος, αλλά η ευτυχία μου είναι τεράστια που τελικά ήρθα. Ελπίζω να σας προσφέρω πολλά γκολ και πολλές χαρές. Ελπίζω το τέλος της σεζόν να μας βρει έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους», είπε ο Λεβαντόφσκι απευθυνόμενος στο... κοινό του. 

«Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες να έρθεις στην Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Δεν ήταν εύκολο να γίνει η μεταγραφή, αλλά η θέληση του Ρόμπερτ κυριάρχησε. Αξίζει όλη την υποστήριξή μας. Είναι μια ιστορική μέρα για μας αυτή της μετεγγραφής του» ήταν τα λόγια του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags