Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Παρέμβαση" Σαββίδη σε Μπότο - Φεύγουν οκτώ παίκτες στον ΠΑΟΚ - Γιατί αργούν οι μεταγραφές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-06 17:00:00

"Παρέμβαση" Σαββίδη σε Μπότο - Φεύγουν οκτώ παίκτες στον ΠΑΟΚ - Γιατί αργούν οι μεταγραφές!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Παρέμβαση" Σαββίδη σε Μπότο - Φεύγουν οκτώ παίκτες στον ΠΑΟΚ - Γιατί αργούν οι μεταγραφές!

Άνω-κάτω ο σχεδιασμός! Ποιοι είναι στη "μαύρη λίστα" και το πρόβλημα. Ο Δικέφαλος μετά το... στραπάτσο στην Ευρώπη, κάνει προσπάθεια να αδειάσει το ρόστερ του, από παίκτες που είτε έχουν συμβόλαια και δεν υπολογίζονται είτε κοστίζουν πολύ και δεν αποδίδουν. Πότε θα έρθουν οι προσθήκες;

Νέο μεταγραφικό σχεδιασμό, μέσα στον ήδη υπάρχοντα που έτρεχε μέχρι πρότινος, έχει αποφασίσει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Με παρέμβαση Ιβάν Σαββίδη στον Μπότο, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει δώσει εντολή για αλλαγή ενός ρόστερ, που μέχρι πριν μερικές εβδομάδες φαινόταν ότι του έλειπε μόνο ένα κομμάτι, εκείνο του βασικού δεκαριού!

Στην Τούμπα έχουν συνειδητοποιήσει ότι όπως είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν για τη νέα χρονιά. Κι αυτό φάνηκε με τρόπο δεικτικό, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας για τον 2ο προκριματικό του Conference League.

Παράλληλα με τις όποιες μεταγραφές, ωστόσο, στόχος είναι να υπάρξουν και αρκετές υποχωρήσεις. Για την ακρίβεια οι Μουργκ, Αουγκούστο, Λάμπρου, Τέιλορ, Λέο Ζάμπα και Νινουά έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» του Ραζβάν Λουτσέσκου και για όλους αυτούς, θα γίνει προσπάθεια ν' αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Ειδικά για τον Αουγκούστο υπήρξε ολική μεταβολή των δεδομένων, καθώς μέχρι πριν λίγο διάστημα το πλάνο ήταν να επεκταθεί πρόωρα το συμβόλαιό του 25χρονου Βραζιλιάνου.

Πάντως, όσο και να θέλει ο ΠΑΟΚ να ξεμπλέξει από κάποιους ποδοσφαιριστές, στην πράξη μπορεί αυτό να αποδειχθεί δύσκολο. Κι αυτό, διότι υπάρχουν συμβόλαια στη μέση. Ενδεικτικά ο Μουργκ έχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι το 2024, ο Αουγκούστο έως το 2023, ο Λάμπρου επίσης μέχρι το 2023, ο Τέιλορ έως το 2024, ο Λέο Ζαμπά μέχρι 2023, ενώ ο Νινουά δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2023. Δεν αποκλείεται ενδεχόμενη καθυστέρηση στων αποχώρηση ορισμένων, να επηρεάσει άμεσα και την προσδοκώμενη μεταγραφική ενίσχυση.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν «ανοιχτές» κι άλλες υποθέσεις παικτών, όπως είναι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που προσπαθεί να βρει ομάδα στην Ιταλία, o Ενέα Μιχάι που δεν υπολογίζεται και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Ραπτόπουλος - Ατάκες - σεισμός για ΠΑΟ, Άρη, Ολυμπιακό και Μπαλτάκο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags