Facebook Pixel Premier League: "Λύγισε" από Νιούκαστλ στην πρεμιέρα η Νότιγχαμ - 4άρα η Τότεναμ, γκολάρα ο Ποντένσε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-06 19:10:00

"Λύγισε" από Νιούκαστλ στην πρεμιέρα η Νότιγχαμ - 4άρα για Τότεναμ, γκολάρα ο Ποντένσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Λύγισε" από Νιούκαστλ στην πρεμιέρα η Νότιγχαμ - 4άρα για Τότεναμ, γκολάρα ο Ποντένσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην επάνοδό της στην Premier League, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην έδρα της Νιούκαστλ.
 

Ιδιαίτερα σκληρή αποδείχθηκε η επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, καθώς η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Νιούκαστλ με σκορ 2-0.

Η Φόρεστ αναλώθηκε σε ένα παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, μη καταφέρνοντας καν να καταγράψει τελική στην εστία. Τη μεγαλύτερη στιγμή για τη Νότιγχαμ στον αγώνα την είχε το νέο μεγάλο της αστέρι, Τζέσε Λίνγκαρντ, όταν στο 39' από καλή θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Νιουκάστλ από την άλλη ήταν εξαιρετική, δημιούργησε συνολικά 23 τελικές, κάνοντας γκολ τις 2 από αυτές με σκόρερ τους Σαρ (58') και Γουίλσον (78').

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρεμιέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεχώρισε η ισοπαλία που απέσπασε η αξιόμαχη Φούλαμ από την Λίβερπουλ (2-2). Η Γουλβς ηττήθηκε 2-1 από τη Λιντς, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, να σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας του με εντυπωσιακό τρόπο.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα (σ.σ. δεν έχει διεξαχθεί ακόμα μόνο το Έβερτον-Τσέλσι):

Φούλαμ - Λίβερπουλ 2-2

Λιντς - Γουλβς 2-1

Μπόρνμουθ - Άστον Βίλα 2-0

Νιούκαστλ -  Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Τότεναμ - Σαουθάμπτον 4-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχωρεί κορυφαίο όνομα από τον Ολυμπιακό - Προσωπική απόφαση Μαρινάκη - Ντόμινο αλλαγών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags