Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γαλλικό... πολυεργαλείο για Ολυμπιακό - Εξτρέμ, 10αρι και φορ - Το "τρικ" για να πιάσει Λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-06 20:22:00

Γαλλικό... πολυεργαλείο για Ολυμπιακό - Εξτρέμ, 10αρι και φορ - Το "τρικ" για να πιάσει Λιμάνι!

του Γιώργου Κτενά
Γαλλικό... πολυεργαλείο για Ολυμπιακό - Εξτρέμ, 10αρι και φορ - Το "τρικ" για να πιάσει Λιμάνι!

Ένας πολύ δυνατός ακραίος, με... μπούκα, αλλά χωρίς "αυτονομία"! Το Sportdog.gr παρουσιάζει το νέο όνομα που απασχολεί τους Πειραιώτες και τον τρόπο που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, εφόσον δώσει το "οκ" ο Κάρλος Κορμπεράν.

Με τον Ολυμπιακό έχει συνδεθεί το όνομα του 22χρονου διεθνή Γάλλου άσου, Ματέο Τραμονί, που κάνει καριέρα στα ιταλικά γήπεδα τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς η περίπτωσή του φαίνεται ότι ενδιαφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είναι δεύτερος επιθετικός που μπορεί όμως να αγωνιστεί με επιτυχία και στο αριστερό άκρο ως εξτρέμ, έχει διπλή υπηκοότητα (γαλλική και ιταλική) και προέρχεται από τις ακαδημίες της Αζαξιό - Η γαλλική ομάδα ομάδα τον παραχώρησε στην Κάλιαρι τη σεζόν 2020/21, ενώ φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπρέσια.

Το sportdog επικοινώνησε τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφος-expert τού ιταλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μας πει την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον νεαρό άσο.

"Αριστερός εξτρέμ, δεύτερος φορ, 10άρι - Δεν έχει καλή φυσική κατάσταση"

"Τραμόνι είναι το όνομά του, όχι Τραμονί, είναι Κορσικανός και το έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου ότι το όνομά του είναι Τραμόνι. Αριστερός εξτρέμ μπορεί να παίξει, δεύτερος επιθετικός, όλες τις θέσει πίσω από τον επιθετικό, δεξιά, 10άρι", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε:

"Πέρσι είχε καλή χρονιά με την Μπρέσια. Βέβαια αν ήταν μπαταρία θα έλεγα ότι δεν έχει αυτονομία, είναι παίκτης που δεν έχει καλή φυσική κατάσταση δηλαδή, δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Πέρσι ήταν βασικός σε 21 ματς και στα 17 έγινε αλλαγή - Αυτό κάτι δείχνει, ότι έκανε μόνο τέσσερα 90λεπτά".

"Εκεί μπορεί να παίξει - Ροτέισον σε Ολυμπιακό - Δανεικός στο Λιμάνι"

Πού ταιριάζει καλύτερα για να παίξει;

"Στο 4-3-3 αριστερά είτε 4-2-3-1 πάλι αριστερά η πίσω από τον επιθετικό. Να συμπληρώσω ότι έχει καλό πάτημα, καλή αλλαγή κατεύθυνσης και εκτελεί πέναλτι".

Μπορεί να σταθεί στον  Ολυμπιακό;

"Διεκδικεί θέση στο ροτέισον, αλλά για βασικός που παίρνει τη φανέλα στο σπίτι δεν θα το έλεγα. Αλλά εξαρτάται και με τον καινούργιο προπονητή, πώς θα τον προορίζει, αν τον θέλει κ.λπ. Είδα ότι δεν έχει ατζέντη, από κάπου θα έχει προταθεί βέβαια, αλλά αν ισχύει αυτή η πληροφορία σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μιλήσει απευθείας με την Κάλιαρι".

Πόσα λεφτά μπορεί να θέλει η Κάλιαρι;

"Είναι προφανές ότι δεν υπολογιζόταν πέρσι, αλλά φέτος που έχει πέσει κατηγορία κανείς δεν ξέρει τι σχέδια έχουν για εκείνον. Θεωρώ, πάντως, ότι θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή δανεισμού. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι θέλει και ο νέος προπονητής - Αν τον ξέρει, αν τον θέλει δηλαδή κ.λπ.".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνουν" από Ολυμπιακό τέσσερις βασικοί με Σλόβαν - Ο Κορμπεράν "είδε" το μεγάλο πρόβλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags