Facebook Pixel Sportdog.gr | O πρόεδρος της Forest Green Rovers μοιράζει διαμάντια στους φιλάθλους
| 2022-08-08 04:33:00

O πρόεδρος της Forest Green Rovers μοιράζει διαμάντια στους φιλάθλους

Sportdog Team
O πρόεδρος της Forest Green Rovers μοιράζει διαμάντια στους φιλάθλους

H Forest Green Rovers είναι μία ομάδα η οποία μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές για πολλούς αλλά πάντα καλούς λόγους.

Από το γεγονός ότι είναι η πιο οικολογική ομάδα του κόσμου μέχρι το ότι οι φανέλες της ομάδας έχουν φτιαχτεί από απορρίματα καφέ και οι επικαλαμίδες των παιχτών από μπαμπού.

Σήμερα είναι ακόμα μία μέρα που θα μιλήσουμε για μια πρωτοβουλία της ομάδας και συγκεκριμένα του μοναδικού ιδιοκτήτη της Dale Vince.

Ο Vince είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Skydiamonds η οποία φτιάχνει διαμάντια με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Θέλοντας αφενός να προωθήσει την εταιρία του και αφετέρου να ευχαριστήσει το κοινό της ομάδας του, αποφάσισε σε κάθε εντός έδρας αγώνα να κληρώνει από ένα διαμάντι 0,5 έως 1 καρατίου. Η αξία του κάθε διαμαντιού υπολογίζεται πως είναι περίπου 2000 λιρών και ο νικητής θα ανακοινώνεται στο ημίχρονο κάθε ματς τη φετινή χρονιά.

Να κάτι που δεν συναντάς κάθε φορά σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και δη της League One.

Δεν ξέρουμε αν σας δελέασε αυτό το giveaway του προέδρού, εμείς πάντως έπειτα και από αυτό μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως τη φετινή χρονιά θα δείτε σίγουρα επεισόδιο Matchdays από την Forest Green Rovers!

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags