Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Λείπει μία μεταγραφή - Να ματώσουν στη Λεωφόρο και..."
| 2022-08-07 13:05:00

"Πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Μία μεγάλη μεταγραφή - Να ματώσουν στη Λεωφόρο και..."

του Γιώργου Κτενά
"Πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Μία μεγάλη μεταγραφή - Να ματώσουν στη Λεωφόρο και..."

Οι τρεις λόγοι που αδικήθηκε το Τριφύλλι και η... μαγκιά Γιοβάνοβιτς! Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μιλάει στο Sportdog.gr για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια και για το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε στο κέντρο, ενώ εξηγεί πως η έδρα και η φανέλα, μπορούν να πάρουν την πρόκριση!

Παναθηναϊκός: Στην ήττα των Πράσινων από τη Σλάβια Πράγας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον παλαίμαχο άσο να είναι αισιόδοξος ότι το Τριφύλλι μπορεί να το "γυρίσει" στη ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Τι είπε για τον Γιοβάνοβιτς, την αποβολή του Παλάσιος αλλά και τους νέους παίκτες της ομάδας; Οι απαντήσεις ακολουθούν...

"Εκεί ήταν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού με Σλάβια - Άδικη η αποβολή Παλάσιος για τρεις λόγους"

Κύριε Κωνσταντίνου, πώς είδατε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Πράγα;

"Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν στον χώρο του κέντρου, πώς στήθηκε η ομάδα, πώς έπαιξε η ομάδα. Υπήρχε και ένα τρακ από τη μεριά των ποδοσφαιριστών. Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι οι παίκτες που δεν έπαιξαν, γιατί εκείνοι που βρέθηκαν στη θέση τους δεν μπορούσαν να προσφέρουν τα ίδια. Οι βασικοί που δεν έπαιξαν ήταν το προβλημα".

Πώς σχολιάζετε την αποβολή του Παλάσιος;

"Η αποβολή του Παλάσιος ήταν πολύ άδικη, γιατί πρώτα από όλα δεν έπεσε ηθελημένα, δεύτερον σηκώθηκε αμέσως, τρίτον δεν διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι. Άρα ήταν ακραία η απόφαση του διαιτητή. Δεν ξέρω αν ήταν καθοριστική, αλλά ο Παλάσιος είναι παίκτης πολύ σημαντικός μέσα στο παιχνίδι".

"Αυτό είναι πολύ σημαντικό για Γιοβάνοβιτς - Τι χρειάζεται να κάνει στη Λεωφόρο"

Ο Γιοβάνοβιτς, πάντως, δεν έψαξε για δικαιολογίες

"Το είπε και μόνος του ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που περίμενε και ήθελε. Είπε αλήθειες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που δεν ψάχνει δικαιολογίες για την ομάδα του".

Μπορεί να γυρίσει η υπόθεση πρόκριση στη Λεωφόρο;

"Όλα μπορούν να γίνουν, ειδικά μέσα στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μεγάλα αποτελέσματα μέσα στη Λεωφόρο - Άλλες οι εποχές αλλά ίδια η φανέλα. Πρέπει να ματώσουν πολύ οι παίκτες, ακόμα κι αν δεν πάρουν τίποτα, για να δείξουν ότι κάτι αλλάζει στην ομάδα. Γιατί έρχεται ένα πρωτάθλημα και σε αυτό πρέπει να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός γιατί είναι πολλά τα χρόνια που έχει μείνει πίσω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και ολος ο οργανισμός της ομάδας, πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται τόσο στη ρεβάνς αλλά όσο και στη διάρκεια της σεζόν. Αν γίνουν όλοι μια οικογένεια, η ομάδα φέτος μπορεί να διεκδικήσει πράγματα".

Ξεχωρίσατε κάποιον στο παιχνίδι;

"Δεν υπήρχε κάποιος που να ξεχώριζε, ενώ είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε ειδικά τους νέους όπως τον Μάγκνουσον".

Τέλος, ανεξάρτητα από τα παιχνίδια με τη Σλάβια, πείτε μου τι θεωρείτε ότι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για τη συνέχεια της σεζόν στο κομμάτι των μεταγραφών.

"Χρειάζεται έναν ηγέτη. Αν προστεθεί ένας παίκτης με προσωπικότητα στα χαφ, μπορούν να γίνουν πολλά. Από εκεί αρχίζει και τελειώνει το παιχνίδι".

 

****  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" διπλή μεταγραφή στον ΠΑΟ τα επόμενα 24ωρα - Προχωρημένες συζητήσεις - Τον... έκοψε ο Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags