Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σούπερ έκπληξη ετοιμάζει ο Κορμπεράν με Σλόβαν - Πονοκέφαλος με Γκάρι και Ζινκερνάγκελ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 17:51:00

Σούπερ έκπληξη ετοιμάζει ο Κορμπεράν με Σλόβαν - Πονοκέφαλος με Γκάρι και Ζινκερνάγκελ

Sportdog Team
Σούπερ έκπληξη ετοιμάζει ο Κορμπεράν με Σλόβαν - Πονοκέφαλος με Γκάρι και Ζινκερνάγκελ

Ο Ισπανός τεχνικός κράτησε το τελευταίο τέταρτο του αγώνα του αγώνα του Ολυμπιακού με την ομάδα από τη Σλοβακία θέλοντας ταχύτητα στα άκρα, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και στην Μπρατισλάβα.

Ολυμπιακός: Οδηγός για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν θα είναι το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης του Φαλήρου για τον Κάρλος Κορμπεράν μιας και θέλει ταχύτητα από τα άκρα και ποιότητα από τον άξονα κάτι που τον κάνει να σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ενώ είναι δύσκολο να δούμε από την αρχή του αγώνα τον Ματιέ Βαλμπουενά, μιας και δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά.

Ενδιαφέρον έχουν και οι σκέψεις του Ισπανού για την χρησιμοποίηση του Ζινκερνάγκελ, μιας και δεν μπορεί να παίξει καλά στα άκρα, έχοντας όμως πιθανότητες να τον δούμε σαν 10αρι, ενώ μεγάλο ερωτηματικό είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Αφρικανός μπήκε σαν αλλαγή και ανέβασε την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός, όμως μην έχοντας κάνει προετοιμασία είναι δύσκολο να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, με τον Κορμπεράν πάντως να τον θεωρεί μια αξιόπιστη λύση που θέλει όμως ειδική διαχείριση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags