Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Η επόμενη ομάδα του Μαρτίνς - Τεράστια πρόταση μετά τον Ολυμπιακό - Εκεί θέλει να υπογράψει!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 21:21:00

Η επόμενη ομάδα του Μαρτίνς - Τεράστια προσφορά μετά τον Ολυμπιακό - Εκεί θέλει να υπογράψει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Η επόμενη ομάδα του Μαρτίνς - Τεράστια προσφορά μετά τον Ολυμπιακό - Εκεί θέλει να υπογράψει!

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα! Το "διαζύγιο" του Πέδρο με τους Πειραιώτες κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα στην πιάτσα των μάνατζερ και ήδη υπάρχουν σύλλογοι που του χτύπησαν την πόρτα. Η μεγάλη προσφορά και η δική του επιθυμία.

O Πέδρο Μαρτίνς μετά από τέσσερα χρόνια στον Ερυθρόλευκο πάγκο είναι πλέον ελεύθερος πληρώνοντας με την θέση του τον αποκλεισμό σοκ των πρωταθλητών, από την συνέχεια του Champions, με την βαριά ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα στο Φάληρο. Ο Πορτογάλος παρά την αμφισβήτηση που υπήρξε στο πρόσωπό του από το τέλος της περσινής χρονιάς και… γιγαντώθηκε μετά τις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς έφυγε από το Λιμάνι έχοντας κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο, ενώ παράλληλα σε 221 που βρέθηκε στο τιμόνι των Πειραιωτών είχε 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και 37 ήττες.

Ο 52χρονος Ίβηρας αποχώρησε από την Ελλάδα, όμως σίγουρα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους τεχνικούς των πρωταθλητών και πλέον βάζει… πλώρη για την επόμενη ομάδα του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Μαρτίνς έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την ξεκούρασή του για λίγο καιρό και μετά την αναζήτηση της νέας πρόκλησης της καριέρας του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και εκείνος τα τελευταία χρόνια λόγω του κορωνοϊού δεν έχει προλάβει να ξεκουραστεί, ενώ φέτος παρά το γεγονός της μεγαλύτερης διάρκειας διακοπής των προπονήσεων ο ίδιος «έτρεχε» και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Στόχος, λοιπόν, του 52χρονου είναι να κάτσει μέχρι τον Σεπτέμβριο και από εκείνο το σημείο και μετά να… ψαχτεί για την επόμενη ομάδα του. Όσον αφορά του συλλόγους που θα μπορούσε να συνεχίσει το άκουσμα του διαζυγίου του ίδιου με τον Ολυμπιακό χτύπησε… καμπανάκια σε πολλές ομάδες στον Περσικό Κόλπο. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη έγινε και μία κρούση, με υποσχέσεις για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Μια τέτοια επιλογή όμως είναι εκτός πλάνων για τον Πορτογάλο, μιας και στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Αραβίας χωρίς όμως να τον κάνουν να ασχοληθεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Ίβηρας τεχνικός θέλει να… κεφαλαιοποιήσει την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού και τις ευρωπαϊκές προκρίσεις που κατάφερε στο παρελθόν, με την Άρσεναλ, σε ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα.

Έτσι παρά το γεγονός της άρνησής του πριν περίπου έναν χρόνο της πρότασης συνεργασίας που το έκανε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πλέον η επιστροφή στην Πορτογαλία για τον ίδιο δεν είναι απαγορευτική και σίγουρα θα σκεφτόταν μια τέτοια επιλογή αν αυτή έρθει στα χέρια του. Βέβαια για τον ίδιο το ιδανικό μέρος για συνεχίσει την καριέρα του είναι η Αγγλία κάτι που δεν είναι καινούργιο. Ο Μαρτίνς λατρεύει το ποδόσφαιρο του Νησιού και τον τρόπο οργάνωσης των συλλόγων στην Βρετανία, ενώ δεν είναι κρυφό ότι ακόμα κι όταν ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού αν ερχόταν μια πρόταση από Αγγλία δύσκολα ο Πορτογάλος θα συνέχιζε την καριέρα του στον Πειραιά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφική υπέρβαση στο Λιμάνι- Φέρνει... Ποντένσε ο Κορμπεράν -Έρχονται έξι παίκτες, ποιοι φεύγουν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags