Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - Προτάσεις για Ρέαμπτσιουκ, Σισέ - Εκτός Ολυμπιακού ο Καρβάλιο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 17:53:00

"Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - Προτάσεις για Ρέαμπτσιουκ, Σισέ - Εκτός Ολυμπιακού ο Καρβάλιο"

Sportdog Team
"Αυτόν ζήτησε ο Κορμπεράν - Προτάσεις για Ρέαμπτσιουκ, Σισέ - Εκτός Ολυμπιακού ο Καρβάλιο"

Τρέχουν οι αλλαγές στο Λιμάνι με τον Ισπανό προπονητή να ζητάει μία συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ περιμένουμε τις εξελίξεις και με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Σαμοθράκης μίλησε στον αέρα του Over FM, για ότι συμβαίνει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο λίγες μέρες πριν την ρεβάνς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στάθηκε κυρίως στα μεταγραφικά σενάρια που «τρέχουν» αυτήν την στιγμή, αλλά και για την πιθανότητα η ομάδα να έχει την στήριξη του κόσμου της στη Σλοβακία.

Αρχικά ανέφερε ότι η ομάδα αυτήν την στιγμή είναι συγκεντρωμένη στον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης(11/8), κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και να φέρει εις πέρας αυτήν την αρκετά δύσκολη αποστολή , να πάρει την πρόκριση για τα play off του Europa League. Για την ώρα δεν φαίνεται να ασχολείται επίσημα με κάποια μεταγραφή ο Ολυμπιακός, πάντως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο προπονητής θα κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.

Στη συνέχεια ανέφερε  ότι υπάρχουν μεταγραφές που έχει ζητήσει ο νέος τεχνικός της ομάδας. Κυρίως την απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ. Και σε αυτήν την θέση έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Κόνραντ Ντε λα Φουέντε από την Μαρσέιγ. Την ίδια ώρα «τρέχει» και το θέμα του τεχνικού διευθυντή με πληροφορίες να κάνουν λόγω για προχωρημένες συζητήσεις της ομάδας με τον Ζουλιέν Φουρνιέ, χωρίς ο Ολυμπιακός να το έχει επιβεβαιώσει ακόμα.

Επίσης δεν αποκλείεται η ομάδα να αποκτήσει ακόμα έναν στόπερ και αριστερό μπακ, αν έρθουν προτάσεις για τους Όλεγκ Ρέαμτσουκ και Παπέ Αμπού Σισέ αντίστοιχα. Ενώ η ομάδα θέλει να δει τι θα γίνει με τους κομμένους με τους Ρούμπεν Σεμέδο και Πέπε να έχουν αποχωρήσει, και ακόμα τους Καρβάλιο και Αμέντ Χασάν να μην υπολογίζονται.

Τέλος ο Κώστας Σαμοθράκης ανέφερε ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη περίπτωση η ομάδα, να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της στον επαναληπτικό στην Σλοβακία. Βέβαια αυτό κρίνεται σε ένα μεγάλο βαθμό, και από την προσφυγή στο CAS που έχει κάνει η Σλόβαν λόγω μιας τιμωρίας της όπου η απόφαση αυτής βγαίνει την Τετάρτη(10/8).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags