Facebook Pixel Φρανθίσκο Χαβίτο: Χαμός από τις ατάκες Χαβίτο για Άρη και πρόκριση - Σούπερ αποκάλυψη για το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 10:49:00

Χαμός από τις ατάκες Χαβίτο για Άρη και πρόκριση - Σούπερ αποκάλυψη για το μέλλον του!

Sportdog Team
Χαμός από τις ατάκες Χαβίτο για Άρη και πρόκριση - Σούπερ αποκάλυψη για το μέλλον του!

Ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στη ρεβάνς με την Μακάμπι, αλλά και στα δικά του σχέδια για το μέλλον.

Φρανθίσκο Χαβίτο: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Τρίτο Ημίχρονο’’ μίλησε ο βετεράνος Ισπανός ποδοσφαιριστής και στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο Άρης στον επαναληπτικό με την Μακάμπι τελ Αβίβ για να προκριθεί στα play offs του Conference League.

«Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να μην δεχτεί γκολ ο Άρης. Να κοιτάξει αυτό και μετά να δει πως θα βρει τον τρόπο να σκοράρει και εφόσον το κάνει αυτό μπορεί να βρει κι άλλο τέρμα. Σίγουρα, με τον κόσμο και την ποιότητα που έχει στο ρόστερ του θα σκοράρει, αλλά θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. 

Ένα κατάμεστο Βικελίδης δίνει στον παίκτη πολλή δύναμη. Άμα έχεις τον κόσμο πίσω και κούραση να έχεις, θα τρέξεις και θα δώσει το έξτρα κίνητρο που χρειάζεται. 

Για τέτοιους αγώνες όπως η ρεβάνς με την Μακάμπι χρειάζεται από τον κάθε παίκτη να δώσει το κάτι παραπάνω. Η ομάδα χρειάζεται ακόμα δουλειά γιατί διαθέτει πολλούς καινούργιους παίκτες και να φτάσει στα θέλω του προπονητή. 

Όποιος κάνει λάθος, το πληρώνει. Ο Άρης πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι στην έδρα του για να προκριθεί. Να μην παίξει με άγχος και βιασύνη. 

Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις χρόνο για δοκιμές και βάζεις τους έντεκα πιο έτοιμους. Αυτοί που μπήκαν αλλαγή στο Ισραήλ θεωρώ ότι θα παίξουν βασικοί στο δεύτερο παιχνίδι με την Μακάμπι. Κάποιοι παίκτες χρειάζονται μέχρι και δύο μήνες για να σου δείξουν αυτά που περιμένεις. Ο Μπούργος δεν έχει τόσο χρόνο για να ετοιμάσει την ομάδα».

Και στο τέλος αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον: «Ετοιμάζομαι να γίνω προπονητής. Πήρα το δίπλωμα και θέλω να συνεχίσω να είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τώρα θα κοιτάξω αν έχω κάποια πρόταση. Έχω επικοινωνία με πολλούς. Δεν πάω με βιασύνη, ότι έκανα δηλαδή ως ποδοσφαιριστής. Περιμένω κάποια πρόταση και είμαι εδώ όποιος χρειάζεται την βοήθειά μου», είπε ο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags