Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκάει" νέα αποχώρηση Έλληνα παίκτη από τον ΠΑΟΚ - Μπαίνουν λεφτά στα ταμεία του Δικέφαλου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 17:27:00

"Σκάει" νέα αποχώρηση Έλληνα παίκτη από τον ΠΑΟΚ - Μπαίνουν λεφτά στα ταμεία του Δικέφαλου

Sportdog Team
"Σκάει" νέα αποχώρηση Έλληνα παίκτη από τον ΠΑΟΚ - Μπαίνουν λεφτά στα ταμεία του Δικέφαλου

Χθες το βράδυ ο Λάζαρος Λάμπρου ανέβασε ένα στόρι με φωτογραφία του να πίνει καφέ και μία κλεψύδρα από κάτω. Προφανώς ήθελε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που βγαίνουν από το περιβάλλον του ότι σύντομα θα βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. 

ΠΑΟΚ: Χθες το βράδυ ο Λάζαρος Λάμπρου ανέβασε ένα στόρι με φωτογραφία του να πίνει καφέ και μία κλεψύδρα από κάτω. Προφανώς ήθελε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που βγαίνουν από το περιβάλλον του ότι σύντομα θα βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Σύμφωνα με αυτές, υπάρχουν σύλλογοι από το εξωτερικό που είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ολόκληρο το ποσό (περίπου 400.000 ευρώ) του τελευταίου έτους του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και να αποδεσμευτεί από τώρα από τον Δικέφαλο. Και αυτοί οι σύλλογοι θα εμφανιστούν άμεσα καταθέτοντας σχετική πρόταση. Στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής έχοντας δώσει, πριν τα ματς με την Λέφσκι, το ΟΚ στον Κατερινιώτη επιθετικό να βρει ομάδα και να αποχωρήσει, ξεκαθαρίζοντάς του, παρά τις αρχικές σκέψεις, ότι δεν βρίσκεται στα σχέδια του Λουτσέσκου για την νέα σεζόν.

Για τον Λάμπρου, υπάρχει σταθερά το ενδιαφέρον του ΟΦΗ που θα μπορούσε να αποτελέσει λύση αν ο ΠΑΟΚ κάλυπτε ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του κρατώντας ποσοστό μεταπώλησης, όμως, η πλευρά του παίκτη θεωρεί ότι εντός των ημερών θα εκδηλωθεί επίσημο ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού και θα προχωρήσει η μεταγραφή του σε αυτόν.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags