Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Σκάει πρόταση 5 εκατ. για 11αδατο άσο - Ψάχνει τον αντικαταστάτη του!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 17:08:00

Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Σκάει πρόταση 5 εκατ. για 11αδατο άσο - Ψάχνει τον αντικαταστάτη του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή στον Ολυμπιακό - Σκάει πρόταση 5 εκατ. για 11αδατο άσο - Ψάχνει τον αντικαταστάτη του!

Η... υπόσχεση του μάνατζερ και τα πρώτα δύο ονόματα για τη θέση του. Εξελίξεις αναμένεται να υπάρχουν στους Πειραιώτες μετά τη ρεβάνς με τη Σλόβαν, καθώς εκτός από αφίξεις, αναμένεται να έχουμε και σημαντικές αποχωρήσεις. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες...

Η εποχή Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε στον Ολυμπιακό και αναμένεται να συνοδευθεί από αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας, η οποία είχε αρχίσει ήδη από το τέλος της περυσινής σεζόν να μοιάζει κορεσμένη. Με αποκορύφωμα τη συντριβή από την Μακάμπι Χάιφα στο Φάληρο, που σήμανε και το τέλος της θητείας του Πέδρο Μαρτίνς στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αύγουστος προμηνύεται "καυτός" για τους πρωταθλητές Ελλάδας, μιας και θα γίνουν αρκετές μεταγραφές πρώτης γραμμής. Σε αυτό προσθέστε τους παίκτες που παραμένουν προς ώρας στην ομάδα αν και θεωρούνται "κομμένοι", αλλά και το γεγονός ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο πωλήσεων βασικών παικτών εφόσον υπάρξουν ικανοποιητικές προτάσεις.

Στην τελευταία κατηγορία ίσως συμπεριληφθεί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, για τον οποίο τώρα τελευταία ακούγονται έντονα "σειρήνες" από το εξωτερικό. Μάλιστα στη μανατζερική πιάτσα λέγεται πως ο ατζέντης του Μολδαβού μπακ είναι έτοιμος να φέρει πρόταση άνω των 5.000.000 ευρώ για τον πελάτη του.



Σε περίπτωση που η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιωθεί και το ποσό της προσφοράς είναι τόσο μεγάλο, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι οι Πειραιώτες να συναινέσουν και να παραχωρήσουν τον τον διεθνή αριστερό μπακ.

Βέβαια, ενδεχόμενη πώληση του Ρέαμπτσιουκ θα αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα στο ρόστερ, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με τον νεοαποκτηθέντα Λάιντνερ και τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα κινηθούν στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκοι, δηλαδή το αν θα ψάξουν για νέα μεταγραφή αριστερού μπακ ή όχι.

Ο Λάιντνερ είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν οι Πειραιώτες, ενώ το μέλλον του Κούτρη δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί. Θα είναι πολύ μεγάλη ανατροπή εάν ο Έλληνας άσος πείσει τον Κορμπεράν για την αξία του και παραμείνει στο ενεργό ρόστερ του Ολυμπιακού, ουσιαστικά... ακυρώνοντας μεταγραφή. Το πιθανότερο πάντως είναι οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν και για βασικό αριστερό μπακ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνε "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Ζήτησε "10άρι" από Μπαρτσελόνα - Πάει και για τοπ εξτρέμ! (Vids)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags