Facebook Pixel Άρης: Ατάκες για Άρη που... προβληματίζουν - "Προβλήματα στην άμυνα - Ρίσκο οι μεταγραφές"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 19:58:00

Ατάκες για Άρη που... προβληματίζουν - "Προβλήματα στην άμυνα - Ρίσκο οι μεταγραφές"

Ατάκες για Άρη που... προβληματίζουν - "Προβλήματα στην άμυνα - Ρίσκο οι μεταγραφές"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κιτρίνων όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας με την Μακάμπι, αλλά και την άποψή του για τις μεταγραφές.

Κυριάκος Μπιμπισίδης: το Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε για τα όσα περιμένει να δει στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» από τους ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος, αλλά και την ετοιμότητα των ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Αρχικά ανέφερε για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων: «Θα ήθελα να επισημάνω πως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις ομάδες μας στην Ευρώπη πως είναι ανέτοιμες να μπουν δυνατά σε τέτοια παιχνίδια στην Ευρώπη και... δεν έμαθαν από τα προηγούμενα χρόνια. 

Βλέπουμε ότι δυσκολεύονται να είναι έτοιμες σωματικά αλλά και τακτικά για να ανταπεξέλθουν σε δύσκολα παιχνίδια. Βλέπουμε ότι έχουμε προβλήματα με όλες τις ομάδες. Αναρωτιέμαι τι γίνεται μεταξύ προπονητών και εργοφυσιολόγων, γιατί βλέπουμε τις ελληνικές ομάδες να βρίσκονται πιο πίσω στη φυσική κατάσταση από τις αντιπάλους τους. Με τη διακοπή του Μουντιάλ, μπορούν οι ομάδες να κάνουν και δεύτερη προετοιμασία για να είναι έτοιμες και για τη συνέχεια της χρονιάς».

Για να προσθέσει για τον Άρη: «Ο Άρης είχε προβλήματα στα τελευταία λεπτά και αν δεν είχαμε τον Κουέστα που ήταν ο κορυφαίος στον αγωνιστικό χώρο θα είχαμε πρόβλημα και ένα μη τιμητικό σκορ για τον Άρη. 

Ο Γκαρσία είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν πήρε χρόνο στα παιχνίδια με τη Γκόμελ, είχε θέμα στη δεξιά πλευρά του ο Άρης, δείχνοντας πως είναι κομμένος στα δύο. Επίσης, τα δύο στόπερ ήταν σε κακή ημέρα και φάνηκαν και εκεί τα προβλήματα.

Το γκολ που χάθηκε θα άλλαζε την τακτική της αναμέτρησης, πλέον θα πρέπει ο Άρης να μην δεχθεί γκολ και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα 30 λεπτά. 

Θέλω να δω έναν Άρη πολύ πιο έτοιμο και συμπαγή στο αμυντικό κομμάτι. Το πρώτο παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, η Μακάμπι έδωσε χώρο στον Άρη, αλλά έκανε πολλές παγίδες στη μεσαία γραμμή με τον Άρη να μην έχει αμυντική ισορροπία, ωστόσο αυτό θα είναι διαφορετικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Για τους παίκτες που αποχώρησαν: «Το ρίσκο ήταν μεγάλο, έφυγε ο Τζέγκο και ήταν μια λανθασμένη απόφαση, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό. Ωστόσο έφυγε και ο Σάσα με τον Εντιαγέ και τον Μπερτόγλιο και  έτσι ο Άρης άλλαξε όλο του τον άξονα. Αυτά είναι αποφάσεις του προέδρου και του προπονητή αλλά πρέπει η ομάδα να στηριχθεί. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ο κόσμος να βοηθήσει και ο Άρης να πάρει μία μεγάλη πρόκριση», είπε ο Κυριάκος Μπιμπισίδης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags