Facebook Pixel Άρης: Δείχνει στόφα ηγέτη ο Ζερβίνιο στον Άρη - Ατάκες... φωτιά για πρόκριση με Μακάμπι
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 17:41:00

Δείχνει στόφα ηγέτη ο Ζερβίνιο στον Άρη - Ατάκες... φωτιά για πρόκριση με Μακάμπι

Sportdog Team
Δείχνει στόφα ηγέτη ο Ζερβίνιο στον Άρη - Ατάκες... φωτιά για πρόκριση με Μακάμπι

Ο Ζερβίνιο κρίθηκε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τους αγώνες με την Μακάμπι.

 

Άρης: Ο Ζερβίνιο κρίθηκε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τους αγώνες με την Μακάμπι. Ο Ιβοριανός αστέρας αποτελεί το «μεγάλο όνομα» στο φετινό ρόστερ του Άρη, είναι ποδοσφαιριστής που διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχει την ποδοσφαιρική προσωπικότητα και αν μη τι άλλο είναι μια ηγετική φυσιογνωμία. 

Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που λειτουργεί ο ίδιος τα τελευταία 24ώρα στα αποδυτήρια. Ζει πολύ έντονα την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης και την προσπάθεια των συμπαικτών του να προετοιμαστούν αγωνιστικά και ψυχολογικά ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες ανατροπής μετά την ήττα με 2-0 στο Τελ Αβίβ.

Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες ημέρες έχει.. μπει μπροστά, σε μια προσπάθεια ψυχολογικής τόνωσης των συμπαικτών του και ο ρόλος που διαδραματίζει στα αποδυτήρια είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Είναι συνεχώς κοντά στους συμπαίκτες του και τους ζητάει να πιστέψουν στις δυνατότητες της ομάδας ώστε την Πέμπτη το βράδυ να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή. «Μπορούμε να το γυρίσουμε, είναι στο χέρι μας. Πρέπει να το πιστέψουμε όλοι», είναι μερικές από τις κουβέντες του Ζερβίνιο προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags