Facebook Pixel Άρης: Αυτές οι σκέψεις Μπούργκος για την ανατροπή του Άρη με Μακάμπι - Διλήμματα και... αλλαγές
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 21:07:00

Αυτές οι σκέψεις Μπούργκος για την ανατροπή του Άρη με Μακάμπι - Διλήμματα και... αλλαγές

Sportdog Team
Αυτές οι σκέψεις Μπούργκος για την ανατροπή του Άρη με Μακάμπι - Διλήμματα και... αλλαγές

Ο Χερμάν Μπούργος δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση του Άρη, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το σκέφτεται για αλλαγές και σε κάποιες θέσεις δείχνει να έχει διλήμματα.

 

Άρης: Ο Χερμάν Μπούργος δεν άνοιξε τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση του Άρη, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το σκέφτεται για αλλαγές και σε κάποιες θέσεις δείχνει να έχει διλήμματα.Στον αγώνα του «Μπλούμφιλντ» ο Σαλέμ Εμπακατά δεν τα πήγε καλά. Είχε αρκετά προβλήματα στην άμυνα, ίσως κι ως απόρροια της δυσλειτουργίας στη μεσαία γραμμή. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Κονγκολέζος αντιμετώπισε ουκ ολίγα ζητήματα.

Έτσι τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικεί ο Μόουζες Οντουμπάγιο, που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο Ισραήλ. Ο Μπούργος στις δοκιμές που έκανε, στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τους χρησιμοποίησε και τους δύο εναλλάξ κι έτσι δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα κάνει την αλλαγή.

Νταμπό ή Ντιόπ;

Ο Μπράιαν Νταμπό είχε μία πολύ κακή αγωνιστική παρουσία στο Τελ Αβίβ και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα. Ο Πάπε Σέιχ Ντιόπ, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή έδειξε περισσότερα πράγματα. Πιθανότατα ο Μπούργος να επιλέξει την Πέμπτη τον δεύτερο για το βασικό σχήμα. Ωστόσο χθες, κατά διαστήματα, τους δοκίμασε και τους δύο ως παρτενέρ του Ντουκουρέ στη μεσαία γραμμή, που θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι ο ένας από τους δύο χαφ του Άρη την Πέμπτη.

Η επίθεση των αλλαγών…

Εκεί που πάντως αναμένονται κάποιες διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα είναι η μεσοεπιθετική-επιθετική γραμμή της ομάδας. Από την τετράδα της επίθεσης (είτε σε σχήμα 4-2-3-1, είτε σε 4-4-2), ο μοναδικός σίγουρος για την ενδεκάδα είναι ο Αντρέ Γκρέι. Για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις «μονομαχούν» συνολικά έξι ποδοσφαιριστές. Και πιο συγκεκριμένα, οι Μάνου Γκαρθία, Ντάνιελ Μαντσίνι, Χουάν Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Λουίς Πάλμα και Ράφαελ Καμάτσο. Κι εδώ είναι που «θόλωσε τα νερά» ο Χερμάν Μπούργος, μιας και δεν έδειξε ποιες μπορεί να είναι οι επιλογές του. Αν θα έπρεπε να μιλήσουμε με πιθανότητες θα πηγαίναμε με τους Γκαρθία, Πάλμα κι έναν εκ των Μαντσίνι ή Ιτούρμπε, ωστόσο και ο Καμάτσο έχει πολλές ελπίδες μιας και, με εξαίρεση την τεράστια χαμένη ευκαιρία του στα τελευταία δευτερόλεπτα στο ματς του «Μπλούμφιλντ», γενικά με την είσοδό του στο παιχνίδι έδωσε φρεσκάδα και ταχύτητα στην επίθεση.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags