Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Τεράστια ικανοποίηση του κόσμου της Νότιγχαμ σε Μαρινάκη - Απίστευτο ποσοστό στήριξης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-10 08:01:00

Τεράστια ικανοποίηση του κόσμου της Νότιγχαμ σε Μαρινάκη - Απίστευτο ποσοστό στήριξης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστια ικανοποίηση του κόσμου της Νότιγχαμ σε Μαρινάκη - Απίστευτο ποσοστό στήριξης (ΦΩΤΟ)

Έρευνα διεξήγαγε η σελίδα «NottinghamForestLive» όπου και κάνει γνωστά τα ποσοστά ικανοποίησης των φιλάθλων της αγγλικής ομάδας στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνει ο κόσμος της αγγλικής ομάδας όπως αποκαλύπτει έρευνα που διεξήγαγε το «NottinghamForestLive», με 1000 φίλους της ομάδας να να δηλώσουν με άριστα το 100 το πόσο ευχαριστημένοι είναι με τον σύλλογο, τον ιδιοκτήτη, τον προπονητή, τις μεταγραφές και άλλους παράγοντες. Και στην περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο μέσος όρος των απαντήσεων έφτασε το 88%.

Παράλληλα ίδια ποσοστά ήταν περίπου ο μέσος όρος συνολικά για την πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ,  για τις 13 συνολικά μεταγραφές (86%), για το πόσο φιλόδοξο είναι το κλαμπ (88%), ενώ το «φράγμα» του 90% έσπασε για χάρη του Στιβ Κούπερ, με τον οποίο έχουν ταυτιστεί πλήρως, καθώς και με την ατμόσφαιρα στο «City Ground» (91%).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags