Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Το μεγαλύτερο μπαμ Καρυπίδη στον Άρη - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη - Πρόλαβε τον Σαββίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 23:34:00

Το μεγαλύτερο μπαμ Καρυπίδη στον Άρη - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη - Πρόλαβε τον Σαββίδη!

Το μεγαλύτερο μπαμ Καρυπίδη στον Άρη - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη - Πρόλαβε τον Σαββίδη!

Η τεράστια συμφωνία που αλλάζει το μέλλον των Κίτρινων και ο επενδυτής. Τι περιμένουν στη Θεσσαλονίκη πως θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός και το πλάνο για το νέο γήπεδο...

Άρης - Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα προοπτική φαίνεται ότι ξημερώνει για τους Κίτρινους, καθώς πέρα από την αγωνιστική άνοδο που έχει σταθερά η ομάδα τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι έχει φτάσει η ώρα για να δημιουργηθεί και το νέο της γηπέδο!

Κι εδώ είναι σημαντικό να θυμίσουμε ότι αναμένεται να έχει άμεσα ρόλο στο ΣΔ της ΠΑΕ ο Νικόλας Τριμμάτης, επιχειρηματίας/μεγάλο όνομα στον χώρο του real estate, άρα σε κάθε περίπτωση ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος για την εποχή που η ομάδα θα οικοδομήσει το νέο της σπίτι...

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι όσα είχε πει στη ΔΕΘ του 2021 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αρχίσουν να υλοποιούνται άμεσα - Και ο Άρης θα φτιάξει νέο γήπεδο. Μάλιστα, αυτή τη φορά αναμένεται ο πρωθυπουργός να έχει περισσότερες λεπτομέρειες σε όλα θα πει, καθώς σε λίγες ημέρες θα υπάρξει σχςρική συνάντηση ανάμεσα σε ανθρώπους της ΠΑΕ και της Πολιτείας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι θα υπάρξει παραχώρηση για τον χώρο πίσω από εκεί που στεγάζονται τα ΙΚΕΑ, με τον Άρη να διατηρεί περίπου 60 στρέμματα από τη συνολική έκταση και τα υπόλοιπα 100-120 θα δοθούν σε επενδυτή που θα φτιάξει άλλες εγκαταστάσεις όπως γραφεία κ.λπ.

Τέλος, τα στρέμματα πάνω στα οποία βρίσκεται τώρα το Κλεάνθης Βικελίδης, θα δοθούν στον Δήμο Θεσσαλονίκης και θα μπει φτιαχτεί στη θέση του ένα Μητροπολιτικό Πάρκο, για τους πολίτες της συμπρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags