Facebook Pixel Σαμουέλ Ουμτιτί: Σοβαρές εξελίξεις για Ουμτιτί - Έφυγε από τη Βαρκελώνη - Φήμες για συμφωνία με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-10 16:34:00

Σοβαρές εξελίξεις για Ουμτιτί - Έφυγε από τη Βαρκελώνη - Φήμες για συμφωνία με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοβαρές εξελίξεις για Ουμτιτί - Έφυγε από τη Βαρκελώνη - Φήμες για συμφωνία με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Ο Γάλλος αμυντικός αποχώρησε από την Ισπανία όπως αναφέρουν τα Μέσα στη Βαρκελώνη ώστε να διαπραγματευτεί με ομάδα για τη μεταγραφή του, με τις φήμες να βάζουν στο... κάδρο και τους Ερυθρόλευκους.

Σαμουέλ Ουμτιτί: Κοντά στο τέλος της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα είναι ο Γάλλος αμυντικός μιας και το ισπανικό το El Chiringuito, τον έπιασε να α μπαίνει στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, επισημαίνοντας ότι σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους της ομάδας αποχώρησε από την πόλη για να έχει επαφές με συλλόγους του εξωτερικού για το ενδεχόμενο υπογραφής συμβολαίου και δεν θα είναι παρών στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει τους πιθανούς προορισμούς του, όμως η η καταλανική ιστοσελίδα, Sport.es τονίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σαμουέλ Ουμτιτί από Ρόμα και Ολυμπιακό, ενώ το Jijantes κάνει τα πράγματα περισσότερο συγκεκριμένα, υποστηρίζοντας ότι ο προορισμός του ποδοσφαιριστή είναι η Γαλλία, όμως στη συνέχεια βάζει στο παιχνίδι τους Ερυθρόλευκους κάνοντας λόγο ακόμη και για οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags