Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός παίρνει τη θέση Παλάσιος με Σλάβια - "Παίζει" του Σπόραρ για φορ - "Θα είναι καταστροφικό..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 13:44:00

Αυτός παίρνει τη θέση Παλάσιος με Σλάβια - "Παίζει" του Σπόραρ για φορ - "Θα είναι καταστροφικό..."

Sportdog Team
Αυτός παίρνει τη θέση Παλάσιος με Σλάβια - "Παίζει" του Σπόραρ για φορ - "Θα είναι καταστροφικό..."

Τα τελευταία νέα των Πράσινων λίγες ώρες πριν την σπουδαία αναμέτρηση με τους Τσέχους.

Πάθος και πίστη για ανατροπή του 2-0 της Πράγας υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την αποψινή ρεβάνς με τη Σλάβια, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο, δεν ανατρέπεται εύκολα ένα 2-0 απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Σλάβια. Είναι όμως όλοι αποφασισμένοι στην ομάδα να παλέψουν. Αν τα καταφέρουν θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν όχι, τουλάχιστον θα πρέπει να έχουν προσπαθήσει και θα κοιτάξουν με ηρεμία την επόμενη μέρα. Υπάρχει πίστη και στον κόσμο, είναι αυτό που λένε ‘δεν περνάνε οι ώρες’ για να πάει στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν καιρό να νιώσουν», ανέφερε.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ρισκάρει μεν, αλλά θα έχει και υπομονή στο παιχνίδι της. «Θα είναι καταστροφικό να προηγηθεί η Σλάβια. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση πνευματικά. Αν κρατήσει το μηδέν, θα είναι μέσα στην πρόκριση ακόμη κι αν δεν έχει σκοράρει ο ίδιος μέχρι αργά στο ματς, γιατί ένα γκολ μετά θα σε βάζει στο κόλπο, ακόμη κι αν έρθει στο 70’ το 1-0».

Όσο για την ενδεκάδα; «Διεκδικεί μια θέση στη μεσαία γραμμή ο Αλεξανδρόπουλος και στην επίθεση ο Σπόραρ, ενώ ο Βαγιαννίδης θα παίξει δεξί εξτρέμ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags