Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα τελευταία νέα για τον στόπερ - Θα παίζει και δεξί μπακ - Τι γίνεται με φορ και αντί-Μισελέν
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 14:25:00

Τα τελευταία νέα για στόπερ στην ΑΕΚ - Θα παίζει και δεξί μπακ - Τι γίνεται με φορ και αντί-Μισελέν

Sportdog Team
Τα τελευταία νέα για στόπερ στην ΑΕΚ - Θα παίζει και δεξί μπακ - Τι γίνεται με φορ και αντί-Μισελέν

"Τρέχει" το μεταγραφικό ρεπορτάζ στους Κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ συναντά δυσκολίες στην προσπάθεια απόκτησης του στόπερ που «κυνηγά» αλλά η μεταγραφή δεν έχει χαλάσει, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η περίπτωση που κυνηγά η ΑΕΚ για την άμυνα είναι δύσκολη και δεν έχει προχωρήσει τις τελευταίες μέρες. Δεν έχει χαλάσει όμως. Η απόκτηση στόπερ παραμένει προτεραιότητα για την ομάδα, παρότι η εικόνα της αμυντικής λειτουργίας είναι καλή στα φιλικά έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ κι αυτό από λάθος του Αθανασιάδη. Πάντως είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί αμυντικός. Ο παίκτης που προσπαθεί να πάρει η ΑΕΚ μπορεί να παίξει και δεξί μπακ», ανέφερε.

Όσο για την αναζήτηση επιθετικού; «Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα δεν ψάχνει έναν φορ που θα πάρει τη θέση του Αραούχο. Θα μπορεί να παίξει και βασικός ο παίκτης που θα αποκτηθεί, αλλά δεν θα έρθει με απαίτηση ενδεκάδας», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως προχωρά και η παραχώρηση του Μισελέν στην Μπορντό. «Θα αποφασίσει ο Αλμέιδα αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης εκεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags