Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Έκπληξη με Μανωλά - Έρχεται μεταγραφικη... καταιγίδα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 16:04:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Έκπληξη με Μανωλά - Έρχεται μεταγραφικη... καταιγίδα"!

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Έκπληξη με Μανωλά - Έρχεται μεταγραφικη... καταιγίδα"!

Η απόφαση για τον Μαντί Καμαρά και οι τελευταίες πληροφορίες για τα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Σαμοθράκης μίλησε στον αέρα του Over FM για τις τελευταίες εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πριν τον επαναληπτικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία. Στάθηκε ιδιαίτερα στο πόσες πιθανότητες έχει να ξεκινήσει βασικός ο Μανωλάς.

Ο Κώστας Μανωλάς φαίνεται να έχει αρκετά πιο πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο πλάι του Σισέ στον επαναληπτικό της Πέμπτης(11/8, 21.30). Ο Έλληνες στόπερ προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες τρεις μέρες και έτσι μοιάζει πιο πιθανό να πάρει φανέλα βασικού από τον Μπα.

Έτσι η εντεκάδα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι με τον Βάτσλικ κάτω από τα δοκάρια, Μανωλάς και Σισέ στο κέντρο της άμυνα, αριστερό μπακ ο Ρέαμτσουκ και δεξιά ο Άβιλα. Στο κέντρο σίγουροι είναι οι Εμβιλά και Κουντέ, με τον Κανέ και Μπουχαλάκη να διεκδικούν μια θέση. Και στην επίθεση Στα φτερά μάλλον θα είναι οι Ζίνκερνάγκελ και Ραντζέλοβιτς, και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί ή ο Τικίνιο.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι αν και αυτήν την στιγμή η ομάδα συγκεντρώνεται στον «τελικό» απέναντι στη Σλόβαν, το επόμενο τριήμερο αναμένεται καθοριστικό καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο στα μεταγραφικά της ομάδας, όσο και γενικά στον σχεδιασμό του ρόστερ.

Τέλος ο Κώστας Σαμοθράκης αναφέρθηκε στο θέμα του Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από την Γουινέα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να παραχωρήσει ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρις στιγμής δεν έχει έρθει κάποια πρόταση. Τις προηγούμενες μέρες είχε βγει το προσκήνιο ότι ο Καμαρά είχε πρόταση από την Λιλ, όμως ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags