Facebook Pixel Άρης: Αυτό θα βοηθήσει τον Άρη να προκριθεί με Μακάμπι - "Τους προετοίμασε ο Ίβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-11 17:11:00

Αυτό θα βοηθήσει τον Άρη να προκριθεί με Μακάμπι - "Τους προετοίμασε ο Ίβιτς"

Sportdog Team
Αυτό θα βοηθήσει τον Άρη να προκριθεί με Μακάμπι - "Τους προετοίμασε ο Ίβιτς"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε έμπειρος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα των Κίτρινων με την ισραηλινή ομάδα, αλλά και για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Θανάσης Παπάζογλου: Για το παιχνίδι του Άρη με την Μακάμπι, την εικόνα του ΠΑΟΚ και το κενό στην επίθεση του μίλησε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για την ψυχολογία ενόψει του αποψινού αγώνα του Άρη: «Έχει δύο όψεις το νόμισμα. Από τη μια, νιώθεις το πάθος ενώ από την άλλη, μπορεί να σου γίνει βάρος και να σε πιέσει. Στο επίπεδο των παικτών του Άρη δεν μπορεί να συμβεί αυτό. Πιστεύω ότι θα τους δώσει ώθηση να μπουν πιο αποφασιστικά στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι: «Η Μακάμπι δεν έχει τεράστια διαφορά. Ο Άρης δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Θα μπορούσε να πετύχει και ένα γκολ. Το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, είναι αντιστρέψιμο. Αν πετύχει ένα γκολ νωρίς θα δημιουργήσει πίεση στη Μακάμπι και με τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να το πετύχει. Πρέπει να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι».

Για τις καιρικές συνθήκες στο Ισραήλ: «Σε αυτήν την περίοδο, οι συνθήκες δεν είναι για ποδόσφαιρο. Έχει απίστευτη υγρασία, οι ανάσες δεν είναι ίδιες. Ωστόσο, δεν είναι άλλοθι. Δεν ήταν αυτή η εικόνα του Άρη μόνο για αυτές».

Για την τελευταία φάση και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο παίκτης δεν ήθελε να τη χάσει την ευκαιρία. Όλα χάνονται, δεν θα σταθούμε σε αυτή. Ο παίκτης μπορεί να έχει άλλες αρετές και δεν θα τον φάμε για μια ευκαιρία. Μπορεί να βάλει γκολ σήμερα και να εξιλεωθεί για όλα».

Για τον Γκρέι: «Είναι ένας παίκτης που ξέρει τη θέση και έχει το γκολ. Θα το δούμε στην πορεία όμως. Πρέπει να παίξει ο Άρης το ποδόσφαιρο που παίζει τόσα χρόνια και να του βγάζουν ευκαιρίες».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Είναι πλεονέκτημα γιατί ξέρει την ελληνική πραγματικότητα. Ξέρει και πως θα το περάσει στους παίκτες του. Είναι ηγετική μορφή και έχει επιρροή στους παίκτες. Η Μακάμπι ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, απλά θέλω να τη δω και εκτός έδρας. Τους έχει προετοιμάσει κατάλληλα για το τι θα αντιμετωπίσει στην Ελλάδα».

Για τον ΠΑΟΚ του Ίβιτς και την αποχώρηση του: «Δεν τα γνωρίζω αυτά. Ο Βλάνταν έκανε δουλειά στον ΠΑΟΚ, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και προετοίμασε την ομάδα να την αναλάβει ο Λουτσέσκου».

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι: «Κανείς δεν το περίμενε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος απόλυτα και το πλήρωσε».

Για το θέμα του φορ στον Δικέφαλο και την περίπτωση Κούτσια: «Θα έπρεπε να υπάρχει άμεση αναπλήρωση του κενού του Τσόλακ. Τον Ολιβέιρα τον θεωρώ το βασικό φορ και μου αρέσει πολύ ενώ χαίρομαι που δίνουν ευκαιρίες στον Κούτσια».

Όσο για τους πολλούς ξένους στις ελληνικές ομάδες: «Δεν είναι κάτι ωραίο. Δεν με χαλάει να πάρει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ ξένους αλλά είναι ομάδες με στόχους και λεφτά. Δεν είναι τόσο άσχημο όσο όταν βλέπουμε μικρές ομάδες να φέρνουν ξένους. Εκεί θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Οι ξένοι δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τους Έλληνες», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags