Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τον… τέλειωσε από τον ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς την ώρα του αγώνα με Σλάβια - Έρχεται μεταγραφή έκπληξη!
| 2022-08-12 14:13:00

Τον… τέλειωσε από τον ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς την ώρα του αγώνα με Σλάβια - Έρχεται μεταγραφή έκπληξη!

Sportdog Team
Τον… τέλειωσε από τον ΠΑΟ ο Γιοβάνοβιτς την ώρα του αγώνα με Σλάβια - Έρχεται μεταγραφή έκπληξη!

Ο Σέρβος προπονητής έδειξε ξεκάθαρα τις σκέψεις του και πήρε ρίσκο! Η αλλαγή του Κουρμπέλη που έδειξε το έλλειμμα εμπιστοσύνης στον Σάρλια…

Όταν ο Σένκφελντ δεν άντεξε άλλο τον πόνο από το χτύπημα του τερματοφύλακα της Σλάβια, στη φάση του πέναλτι που… έπνιξε ο Άγγλος διαιτητής, ο Γιοβάνοβιτς έριξε στη θέση του Ολλανδού στο χορτάρι τον Κουρμπέλη.

Παρότι το πλάνο του Σέρβου τεχνικού ήταν ο αρχηγός να αντικαταστήσει τον Αλεξανδρόπουλο για να ανανεωθεί ο άξονας, εν τελεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού προτίμησε να βάλει του «Κούρμπε» σε θέση στόπερ, παρά τον κλασικό κεντρικό αμυντικό Σάρλια. Σε μια απόδειξη, ότι η εμπιστοσύνη του Ιβάν στον Κροάτη για τα μεγάλα ματς, έχει χαθεί πια σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα η κίνηση αυτή του Γιοβάνοβιτς ενδεχομένως να είναι και προάγγελος εξελίξεων. Οι σκέψεις για μεταγραφή ενός ακόμα στόπερ δεν έχουν φύγει και όπως έχουμε επαναλάβει, εφόσον έρθει τελικά στην ομάδα κεντρικός αμυντικός, τότε ο Σάρλια είναι το φαβορί για να… χαιρετίσει. Δεν μιλάμε για τον Πούγγουρα, πολύ απλά γιατί ο Έλληνας άσος έχει ξεκάθαρα το ρόλο του τέταρτου στόπερ στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags