Facebook Pixel Άρης: Τετ α τετ Καρυπίδη με δισεκατομμυριούχο στο "Κλ. Βικελίδης" - Αυτά συζήτησαν
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-12 18:28:00

Τετ α τετ Καρυπίδη με δισεκατομμυριούχο στο "Κλ. Βικελίδης" - Αυτά συζήτησαν

Sportdog Team
Τετ α τετ Καρυπίδη με δισεκατομμυριούχο στο "Κλ. Βικελίδης" - Αυτά συζήτησαν

Υψηλές παρουσίες χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς στη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το ματς ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά.

Άρης: Υψηλές παρουσίες χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς στη σουίτα του Θόδωρου Καρυπίδη βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το ματς ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς και ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά.

Αμφότεροι γνωστοί για τα Κιτρινόμαυρα αισθήματά τους, ενώ στο παρελθόν έχουν βρεθεί κι άλλες φορές στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδα τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Σχοινάς και πρωταθλητής Ελλάδας με τη εφηβική ομάδα του μπάσκετ το 1979.

Στο περιθώριο της παρουσίας τους συζήτησαν με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδια, αλλά και για διάφορα άλλα θέματα. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Καρυπίδης είχε ένα ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Μπουρλά.

Αμφότεροι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα, ενώ δεν έλειψαν και τα… αγωνιστικά σχόλια, με τον Μπουρλά να χαρακτηρίζει την ομάδα πολύ τεχνική και τον Σχοινά να στέκεται στην άμυνα, αναφέροντας πως θα έπρεπε η ομάδα να έχει καλύτερη λειτουργία. Κατά την αποχώρησή του, ο ισχυρός άνδρας της Pfizer χαρακτήρισε άδικο τον αποκλεισμό, ενώ υποσχέθηκε πως με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθεί ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα ήταν και η Ειρήνη Καρυπίδου, η οποία μάλιστα είχε συζητήσεις και με τους δύο για θέματα που δεν αφορούν στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags