Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - Άρης: "Λάθος Κορμπεράν με Βαλμπουενά - Όχι ακραία πράγματα στον Ολυμπιακό - Τι έκανε ο Μπούργος στο 95’;"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-12 19:30:00

"Λάθος Κορμπεράν με Βαλμπουενά - Όχι ακραία πράγματα στον Ολυμπιακό - Τι έκανε ο Μπούργος στο 95’;"

του Γιώργου Κτενά
"Λάθος Κορμπεράν με Βαλμπουενά - Όχι ακραία πράγματα στον Ολυμπιακό - Τι έκανε ο Μπούργος στο 95’;"

"Μαχητικότητα ο Παναθηναϊκός, θα βοηθήσουν πάρα πολύ οι..."! Ο Σάκης Τσιώλης αναλύει στο Sportdog.gr την εικόνα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και στέκεται στα λάθη που έκαναν οι προπονητές. Τι πήγε στραβά για Άρη και Παναθηναϊκό και τι πρέπει να κάνει ο Κορμπεράν στο Λιμάνι;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - Άρης: Σε μια σούπερ ανάλυση για τα παιχνίδια των τριών ελληνικών ομάδων, που έφεραν μια πρόκριση και δύο αποκλεισμούς, προχώρησε μέσω του sportdog ο Σάλης Τσιώλης.

Ο καλός προπονητής αναφέρθηκε στον Κάρλος Κορμπεράν και τις αλλαγές που περιμένουν να γίνουν στον Ολυμπιακό, στους Μάγκνουσον, Σπόραρ και την περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού, αλλά και στην... άσχετη αλλαγή του Χερμάν Μπούργος στο 95ο λεπτό στο παιχνίδι του Άρη...

"Νωρίτερα ο Βαλμπουενά – Μία δύο μεταγραφές ο Ολυμπιακός"

"Ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο αρκετά καλά ο Ολυμπιακός, πίεσε, είχε συνοχή, η αντίπαλη ομάδα ήταν καλή, γρήγορη στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε και γινόταν γκραν γκινιόλ παιχνίδι. Το γκολ για το 0-1 βέβαια ήταν καλό αλλά το ματς έγινε ρώσικη ρουλέτα. Ενδεχομένως έχοντας και αριθμητική υπεροχή προς το τέλος θα μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα το ματς", ανέφερέ αρχικά μέσω του sportdog ο πεπειραμένος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αν έμπαινε νωρίτερα ο Βαλμπουενά θα μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να μην φτάσει στην ψυχοφθόρα κατάσταση των πέναλτι. Γιατί ο Γάλλος είναι παίκτης που κρατάει την μπάλα, ανεβάζει την άμυνα. Αλλά, έστω και έτσι, ο Ολυμπιακός έσωσε το γόητρο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα φύγουν μαζικά παίκτες για να έρθουν, έστω τέλη καλοκαιριού, άλλοι στη θέση τους.

"Πέρασε η ομάδα, εξασφάλισε ήδη τη συμμετοχή της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δε νομίζω να γίνουν ακραία πράγματα. Θεωρώ ότι θα κοιτάξει να ηρεμήσει και μια-δύο προσθήκες να βρει λύση στα θέματα που τον απασχολούν ο Ολυμπιακός".

"Πίεση και μαχητικότητα στη Λεωφόρο - Ο αποκλεισμός θα επηρεάσει τον ΠΑΟ - Η άσχετη αλλαγή του Μπούγος"

Πώς είδατε τον Κάρλος Κορμπεράν;

"Σταδιακά θα μάθει καλύτερα την ομάδα και, θεωρώ, ότι θα υπολογίζει περισσότερο στον Βαλμπουενά ανεξάρτητα την ηλικία του".

Το σχόλιό σας για τον Παναθηναϊκό;

"Πίεση και πρέσινγκ, μαχητικότητα και πάθος, όπως συμβαίνει πάντα μέσα στη Λεωφόρο. Ανεξάρτητα αν δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση".

Πώς είδατε τους Μάγκνουσον και Σπόραρ;

'Έδειξαν ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα αυτοί οι παίκτες. Πιστεύω ότι θα κοιτάξει να έχει μεγαλύτερο βάθος ο Παναθηναϊκός, αν και νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει και την περαιτέρω ενίσχυση αλλά και το ηθικό της ομάδας".

Τέλος, πείτε μου δυο λόγια για τον Άρη.

"Παίζοντας στο Χαριλάου ο Ίβιτς ήξερε ότι είναι δύσκολη έδρα, γιατί ο Άρης παίρνει ώθηση από τον κόσμο του. Αλλά στα κρίσιμα σημεία που έπρεπε να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα, δεν το έκανε. Θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη υπομονή και διάθεση. Η αλλαγή στο 95ο λεπτό είναι εντελώς άσχετη με το χρόνο εκείνη τη στιγμή και, επίσης, θεωρώ ότι θα μπορούσε να παίξει περισσότερο από τα άκρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε αποφάσεις ο Κορμπεράν - Έρχεται "σκούπα", έκλεισε η πρώτη μεταγραφή - 10 εκατ. στο τραπέζι!

 
Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας 1-1 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags