Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Αυτή είναι η απόφαση Φορτούνη, "κλείδωσε" η ανακοίνωση - "Τέλειωσε" παίκτη 3 εκατ. ο Κορμπεράν
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 10:00:00

Αυτή είναι η απόφαση Φορτούνη, "κλείδωσε" η ανακοίνωση - "Τέλειωσε" παίκτη 3 εκατ. ο Κορμπεράν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι η απόφαση Φορτούνη, "κλείδωσε" η ανακοίνωση - "Τέλειωσε" παίκτη 3 εκατ. ο Κορμπεράν!

Το μέλλον του Έλληνα άσου και ποιος... κόπηκε ήδη από τον Ισπανό! Ο νέος προπονητής θα δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποιους παίκτες, όπως είναι ο Βρουσάι, όμως ο "Φόρτου" μοιάζει πλέον απίθανο να παραμείνει στο Λιμάνι και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και επίσημες εξελίξεις.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στον Ολυμπιακό με τους ανθρώπους της ομάδας μετά την πρόκριση απέναντι στην Σλόβαν και την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας της ομάδας… τρέχουν τόσο τις προσθήκες όσο και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα όπως βγαίνει από τους Πειραιώτες βασική προτεραιότητα που έχει θέσει ο Κάρλος Κορμπεράν είναι η απόκτηση δημιουργικού μέσου, που θα μπορεί να παίζει στην θέση 10. Το περίεργο φυσικά σε αυτή την ιστορία είναι το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχει παίκτης που θα μπορούσε να δώσει λύσεις όμως φαίνεται ότι το αρνητικό κλίμα στο πρόσωπό του δεν έχει αλλάξει.

Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη, που πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό του για τον παραγκωνισμό του από τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα πολλοί φίλοι των πρωταθλητών φώναζαν το όνομά του από τις εξέδρες του Καραϊσκάκης. Τα πράγματα όμως ούτε με την έλευση του Ισπανού τεχνικού έχουν αλλάξει με τον 29χρονο να είναι… ξένο σώμα στην ομάδα.

Παράλληλα δε πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Φορτούνης έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τον ίδιο να παίρνει κλιμακωτά από το 2019, αρχικά 1,3 εκατομμύρια τον χρόνο, για να φτάσει την τελευταία σεζόν να αμείβεται με 1,7. Τα πράγματα μάλιστα είναι αποφασισμένα στους Πειραιώτες και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μετά το Δεκαπενταύγουστο θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με την αποχώρηση του 29χρονου, με τον ίδιο να δείχνει πως και αυτός κάτι τέτοιο θέλει, μιας και εκτός ότι τόσο καιρό προπονείται μόνος του, έχει αποφασίσει να φοράει τα χρώματα της Εθνικής και όχι αυτά του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας άσος έχε 266 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τους Ερυθρόλευκους, που έχει βρει 79 φορές δίχτυα από το 2014, ενώ έχει μοιράσει και 77 ασίστ, με τον ίδιο για αρκετά χρόνια να έχει φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Εκτός όμως από τον Κώστα Φορτούνη ένας ακόμα παίκτης είναι αποφασισμένο να αποτελέσει παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαξι Λοβέρα, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται από τον Κάρλος Κορμπεράν ο οποίος αντίθετα έκανε την έκπληξη και φαίνεται πως θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στους Μάριο Βρουσάι και ο Λεονάρντο Κούτρη. Ο 23χρονος επιθετικός λοιπόν έπιασε… Λιμάνι το 2019, με τους πρωταθλητές να πληρώνουν 3,3 εκατομμύρια ευρώ στην Ροζάριο Σεντράλ, αλλά από τότε μέχρι σήμερα έχει μετρήσει μόλις 36 συμμετοχές με την ομάδα, έχοντας 2 γκολ και έξι ασίστ, με την τελευταία παρουσία του στην ενδεκάδα των Πειραιωτών να είναι στις 5 Ιανουαρίου όταν είχε περάσει αλλαγή στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, που τελικά ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Ο Αργεντίνος έχει περάσει σαν δανεικός από τη Ρασίνγκ, που παρά την οψιόν αγοράς που υπήρχε δεν έπεισε τους συμπατριώτες του για να τον κρατήσουν, ενώ το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας. Μάλιστα με το Τριφύλλι της Μεγαλονήσου έπαιξε 17 φορές, χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα, ενώ παράλληλα είχε τέσσερις ασίστ. Παρά το γεγονός των μέτριων σεζόν του ο Λοβέρα έχει ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον, με τον Ιωνικό να είναι ο τελευταίος που φάνηκε να θέλει να τον αποκτήσει, ενώ το περασμένο διάστημα ήταν έντονη η φημολογία που ήθελε τον 23χρονο σαν στόχο του Άρη και μάλιστα τους Κίτρινους να θέλουν να τον εντάξουν στο deal πώλησης του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σύμφωνα όμως τις τελευταίες πληροφορίες η ομάδα που φαίνεται να έχει το πλεονέκτημα για την απόκτησή του είναι η Ομόνοια. Μάλιστα εκπρόσωπος της κυπριακής ομάδας επιβεβαιώνει πως θέλουν να αποκτήσουν τον Αργεντίνο και να αναφέρει πως είναι ένα deal που μπορούν προχωρήσει εφόσον συμφωνηθούν οι όροι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε αποφάσεις ο Κορμπεράν - Έρχεται "σκούπα", έκλεισε η πρώτη μεταγραφή - 10 εκατ. στο τραπέζι! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags