Facebook Pixel Premier League: Σοκ και δέος: Η Μπρέντφορντ ξεφτίλισε την τραγική Γιουνάιτεντ - Ισοπέδωση με 4 γκολ σε 35 λεπτά! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-13 21:29:00

Σοκ και δέος: Η Μπρέντφορντ ξεφτίλισε την τραγική Γιουνάιτεντ- Ισοπέδωση με 4 γκολ σε 35 λεπτά! (Vid)

Sportdog Team
Σοκ και δέος: Η Μπρέντφορντ ξεφτίλισε την τραγική Γιουνάιτεντ- Ισοπέδωση με 4 γκολ σε 35 λεπτά! (Vid)

Η ομάδα του Μάντσεστερ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και διασύρθηκε με 4-0 από την εκπληκτική Μπρέντφορντ, με το τελικό σκορ μάλιστα να έχει ήδη διαμορφωθεί από τα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα.

Premier League: Η Μπρέντφορντ εκμεταλλεύτηκε την τραγική αγωνιστική κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας, διαλύοντας την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με το εμφατικό 4-0!

Οι «μπέμπηδες» βρέθηκαν να χάνουν με 4-0 στο 35΄ και για πρώτη φορά στα χρονικά δέχτηκαν 4 γκολ στο πρώτο μέρος σε εκτός έδρας ματς της Premier League. Έτσι, η Γιουνάιτεντ παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, αφού και στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Μπράιτον με 2-1.

Νωρίτερα, το «2 στα 2» σημείωσαν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στο πρωτάθλημα της Premier League και μάλιστα με «τεσσάρες». Οι πρωταθλητές επικράτησαν εύκολα της Μπόρνμουθ με 4-0 (το σκορ ήταν 3-0 στο 37΄) ενώ οι «κανονιέρηδες» έκαμψαν την αντίσταση της Λέστερ, την οποία νίκησαν με 4-2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς που σημείωσε δύο τέρματα.

Στο Σαουθάμπτον η τοπική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λιντς χάρη σε δύο τέρματα του Ροντρίγκο, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ισόπαλες χωρίς τέρματα έληξαν οι αναμετρήσεις της Μπράιτον με τη Νιούκαστλ και της Γουλβς με τη Φούλαμ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags