Facebook Pixel Άρης: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Καρυπίδη - Έτσι θέλει να αλλάξει επίπεδο τον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 16:21:00

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Καρυπίδη - Έτσι θέλει να αλλάξει επίπεδο τον Άρη

Sportdog Team
Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Καρυπίδη - Έτσι θέλει να αλλάξει επίπεδο τον Άρη

Τι κοινό έχουν οι Θόδωρος Καρυπίδης, Άλμπερτ Μπουρλά, Νικόλας Τριμμάτης και Μαργαρίτης Σχοινάς; Ανήκουν στην οικογένεια του Άρη και παρακολούθησαν μαζί την ρεβάνς της ομάδας τους με την Μακάμπι.

Άρης: Τι κοινό έχουν οι Θόδωρος Καρυπίδης, Άλμπερτ Μπουρλά, Νικόλας Τριμμάτης και Μαργαρίτης Σχοινάς; Ανήκουν στην οικογένεια του Άρη και παρακολούθησαν μαζί την ρεβάνς της ομάδας τους με την Μακάμπι.

Κι αν ο πρώτος είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και ο τελευταίος στάζει μέλι για τους κιτρινόμαυρους όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, οι Μπουρλά και Τριμμάτης έκαναν αίσθηση.

Δεν είναι σύνηθες να βρίσκονται στο Χαριλάου, ταυτόχρονα, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας «κολοσσού» όπως η «Pfizer» (ειδικά τη δεδομένη στιγμή που όλος ο πλανήτης «γυρίζει γύρω» από τον κορονοϊό), ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και ο άνθρωπος που ασχολήθηκε με το real estate στην Βρετανία.

Ποιος τους έφερε εκεί; Η εξυπνάδα του Καρυπίδη, ενός ανθρώπου που συνεχώς μεγαλώνει τον Άρη, αλλά και η προοπτική της ομάδας. Οι μεταγραφικές – βόμβες για ποδόσφαιρο επίπεδο, αλλά και το νέο γήπεδο, για το οποίο ετοιμάζει εκπλήξεις ο Καρυπίδης, αφού θέλει πριν από την κατασκευή, να έχει εξασφαλίσει χορηγίες και να έχει πουλήσει τις σουϊτες, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το ταμείο κάθε ομάδας, έτσι και του Άρη.

Στόχος του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να έρθουν κοντά στον Άρη, όλες οι μεγάλες προσωπικότητες του συλλόγου, είτε είναι πρώην αθλητές, είτε είναι παράγοντες, φίλαθλοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες.

Όλους τους θέλει στο νέο γήπεδο του Άρη, γιατί γνωρίζει ότι η δική τους παρουσία θα προκαλέσει αίσθηση και θα δείξει ένα δρόμο ακι στους φιλάθλους της ομάδας για συσπείρωση της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags