Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί έχει ξεκινήσει... καυτός το φετινό πρωτάθλημα, όμως για ακόμα μια φορά προχώρησε σε μια κίνηση που είναι πιθανό να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα μιας και έκανε like σε tweet, το οποίο επέκρινε επέκρινε την Παρί Σεν Ζερμέν επειδή έκανε τον Κιλιάν Μπαπέ «αρχιεκτελεστή» στα πέναλτι, μπροστά από τον ίδιο.
Όλα αυτά φυσικά έγιναν μια μέρα μετά το χαμένο πέναλτι του Γάλλου στον αγώνα με την Μονπελιέ, όταν το σκορ ήταν 0-0, με τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων να αστοχεί για να έρθει λίγα λεπτά ο Βραζιλιάνος και από ίδιο σημείο να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
«Είναι πλέον επίσημο, ο Μπαπέ είναι ο αρχιεκτελεστής της Παρί. «Σαφώς αυτό είναι θέμα συμβολαίου, γιατί σε κανέναν σύλλογο στον κόσμο που έχει τον Νεϊμάρ δεν θα ήταν ο δεύτερος παίκτης, κανένας. Φαίνεται ότι λόγω της επέκτασης του συμβολαίου, ο Μπαπέ κατέχει την Παρί Σεν Ζερμέν!!!», αναφέρει το tweet που έκανε like ο Νεϊμάρ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο