Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατηγορίες-σοκ για Γκιγκς - "Κουτούλησε την αδερφή μου και μετά απείλησε να κάνει το ίδιο και σε μένα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-15 23:06:00

Κατηγορίες-σοκ για Γκιγκς - "Κουτούλησε την αδερφή μου και μετά απείλησε να κάνει το ίδιο και σε μένα"

Sportdog Team
Κατηγορίες-σοκ για Γκιγκς - "Κουτούλησε την αδερφή μου και μετά απείλησε να κάνει το ίδιο και σε μένα"

Συνεχίζεται κανονικά η δίκη που αφορά τον εμβληματικό αρχηγό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Ράιαν Γκιγκς! Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική βία προς την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ, και την αδερφή της, Έμα.

Τα φερόμενα ως θύματα κλήθηκαν να καταθέσουν στους ενόρκους σχετικά με το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο σπίτι του Ουαλού, με την 26χρονη αδερφή να αναφέρει πως αφού ο Γκιγκς κουτούλησε με δύναμη την Κειτ στο πρόσωπό της, απείλησε να κάνει το ίδιο και σε εκείνη.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η Έμα Γκρέβιλ, πήγε να καλέσει την αστυνομία, αλλά ο Γκιγκς την απέτρεψε λέγοντάς της να σκεφτεί την κόρη του και την καριέρα του. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία  μεταξύ του ζευγαριού, με τον Γκιγκς να παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.

Από πλευράς του ο Ράιαν Γκιγκς αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος, ενώ η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τινάζει την μπάνκα" ο Μαρινάκης με φορ 21 εκατ. από Ρεάλ - "Χυλόπιτα" Γουίλιαν λόγω... Μάρκο Σίλβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags