Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τινάζει την μπάνκα" ο Μαρινάκης με φορ 21 εκατ. από Ρεάλ - "Χυλόπιτα" Γουίλιαν λόγω... Μάρκο Σίλβα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-14 22:26:00

"Τινάζει την μπάνκα" ο Μαρινάκης με φορ 21 εκατ. από Ρεάλ - "Χυλόπιτα" Γουίλιαν λόγω... Μάρκο Σίλβα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τινάζει την μπάνκα" ο Μαρινάκης με φορ 21 εκατ. από Ρεάλ - "Χυλόπιτα" Γουίλιαν λόγω... Μάρκο Σίλβα!

Αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό, κρούση σε δύο τεράστια ονόματα! Αποφασισμένοι στο Λιμάνι να φέρουν παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν κάνει τα τελευταία 24ωρα. Η προσπάθεια που γίνεται για έναν παικταρά από τη Μαδρίτη και γιατί δεν προχώρησε το "φλερτ" με τον πρώην άσο των Τσέλσι και Άρσεναλ.

Ολυμπιακός: Μετά την επίσημη αποχώρηση του Τικίνιο, στον Ολυμπιακό έχουν μείνει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Χασάν, εξέλιξη που έφερε στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας τον Αιγύπτιο. Ο έμπειρος επιθετικός έχει δείξει μια πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας και σίγουρα θα πάρει τις ευκαιρίες του μιας και θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στον Μαροκινό φορ όμως οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να συμβιβάζονται με αυτές τις επιλογές και μάλιστα θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα παίκτη που δεν θα αποτελεί την τρίτη επιλογή στο rotation, αλλά έναν επιθετικό που θα κάνει το… μπαμ και θα παίξει στα ίσια για την θέση του βασικού.

Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί τις τελευταίες μέρες μπορεί σίγουρα να προκαλέσει… πάταγο, μιας και στο τραπέζι έχει πέσει η υπόθεση του Μαριάνο Ντίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 29χρονος Ισπανός, με καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, έχει χρηματιστηριακή αξία στα 6 εκατομμύρια ευρώ, με το συμβόλαιό του με τη Βασίλισσα να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όμως παρά τα 21,5 εκατομμύρια που είχαν δώσει οι Μερέγχες το 2018 στη Λυών δεν είναι στα πλάνα του Κάρλος Αντσελότι.

Ο έμπειρος στράικερ είχε βγάλει… μάτια στη γαλλική ομάδα μετρώντας 48 συμμετοχές και 21 γκολ, ενώ στην Μαδρίτη με την φανέλα της Ρεάλ έχει 73 παρουσίες στην ενδεκάδα, με 12 τέρματα και τρεις ασίστ, έχοντας κατακτήσει 2 Champions League, τρία πρωταθλήματα, ένα σούπερ καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Φυσικά πρόκειται για μια περίπτωση που θα έκανε τεράστια εντύπωση σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα θα ήταν μια μετακίνηση βγαλμένη από τα… παλιά για τους Ερυθρόλευκους.

Το πρόβλημα στην μετακίνηση του Μαρινάνο δεν είναι άλλη από τα χρήματα που παίρνει ο 29χρονος, μιας και στην Ρεάλ αυτή τη στιγμή αμείβεται με 4 εκατομμύρια καθαρά τον χρόνο. Η Βασίλισσα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται θέλει να τον δώσει δανεικό και μάλιστα να πληρώσει το 50% του μισθού του, όμως και πάλι μιλάμε για ποσό που είναι σχεδόν απαγορευτικό για την Ελλάδα.

Κρούση σε Γουίλιαν, αποφασισμένος ο Μαρινάκης

Εκτός όμως από τον Ισπανό στην λίστα του Ολυμπιακού υπήρξε και το όνομα του Βραζιλιάνου Γουίλιαν που στο παρελθόν είχε παίξει σε Άρσεναλ και Τσέλσι. Ο 34χρονος, 70 φορές με την εθνική Βραζιλίας, αγωνιζόταν στην Κορίνθιανς από το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας 36 παρουσίες στην ενδεκάδα, με 1 γκολ και 4 ασίστ, όμως έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του μιας και έκανε γνωστό ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα κάθε φορά που η ομάδα του έχανε.

Αμέσως μόλις έγινε αυτό γνωστό ο ατζέντης του θέλησε να του βρει ομάδα στην Ευρώπη, με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να κάνουν την… υπέρβαση του καλοκαιριού, όμως χωρίς να τα καταφέρουν. Ο Βραζιλιάνος μιας και έχει περάσει αρκετά χρόνια στην Αγγλία, έχει σπίτι στο Λονδίνο και για αυτό τον λόγο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Νησί και για αυτόν τον λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γουίλιαν είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στην Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα.

Οι δύο συγκεκριμένες προσπάθειες πάντως από τον Ολυμπιακό δείχνουν ότι οι επιλογές που κοιτάζουν είναι από το… πάνω ράφι και σίγουρα σε αυτό το στυλ παικτών θα συνεχίσουν να ψάχνουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γενναίες αλλαγές στον Ολυμπιακό - Προτάσεις για τρεις βασικούς - Φέρνει... δικούς του ο Κορμπεράν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags