Facebook Pixel Άρης: Καρυπίδης Απογειώνει την Ομάδα! Νέο Γήπεδο 35.000 Θέσεων
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-16 13:06:00

Απογειώνει τον Άρη ο Καρυπίδης - Γήπεδο μέχρι 35.000 θέσεων - Μπαίνει στην ΠΑΕ λονδρέζικο λόμπι!

Απογειώνει τον Άρη ο Καρυπίδης - Γήπεδο μέχρι 35.000 θέσεων - Μπαίνει στην ΠΑΕ λονδρέζικο λόμπι!

Κοντά σε μία μεγάλη συμφωνία, που αλλάζει την ιστορία του συλλόγου. Μετά τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έρχεται και η ώρα του Άρη να περάσει σε νέα εποχή.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Θεσσαλονίκη ότι η Πολιτεία αναμένεται να παραχωρήσει μεγάλη έκταση εντός του νομού της Θεσσαλονίκης στην ΠΑΕ Άρης για την κατασκευή ενός νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του ΙΚΕΑ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διαθέτει το sportdog.gr το νέο γήπεδο της ομάδας του Καρυπίδη αναμένεται να έχει χωρητικότητα από 30 έως 35 χιλ. θέσεις και αυτός είναι ο νο1 λόγος για τον οποίο χρηματοοικονομικό λόμπι με έδρα το Λονδίνο ενδιαφέρεται έντονα να μπει στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Εκπρόσωπος του συγκεκριμένου λόμπι φέρεται να είναι ο Νικόλας Τριμμάτης, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως: «Το ποδόσφαιρο με ενδιαφέρει γενικότερα. Θέλω να βοηθήσω να έχει πολιτιστικό ενδιαφέρον και να μην είναι τόπος ξεσπάσματος. Ξέρετε, στον Άρη υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και θα βοηθήσω στην υλοποίησή του. Η διοίκηση έχει κάνει φιλοτιμες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αυτές θα ευοδωθούν. Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι μια μέρα έξω με την οικογένεια».

Εξάλλου, είχε βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης και για το δεύτερο ματς του Άρη με την Γκόμελ.

Κάτι που σημαίνει πως δίπλα στο γήπεδο που θα παραχωρηθεί στην ΠΑΕ Άρης, θα υπάρξει και η σχετική δημιουργία εμπορικού κέντρου. Όλα δείχνουν ότι οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν δρομολογηθεί να γίνουν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην ΔΕΘ Θεσσαλονίκης.

Ήδη η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για να μπει στο νέο της υπερσύγχρονο γήπεδο, ενώ έχει πάρει τον δρόμο του και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενώ προχωράει και το πρότζεκτ της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags