Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός στον Ολυμπιακό ενόψει Απόλλωνα - Ερυθρόλευκη... απόβαση στην Κύπρο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-16 23:48:00

Ξεσηκωμός στον Ολυμπιακό ενόψει Απόλλωνα - Ερυθρόλευκη... απόβαση στην Κύπρο!

Sportdog Team
Ξεσηκωμός στον Ολυμπιακό ενόψει Απόλλωνα - Ερυθρόλευκη... απόβαση στην Κύπρο!

"Τρέλα" των οπαδών του Ολυμπιακού για να ακολουθήσουν την ομάδα και να την βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία του Απόλλωνα Λεμεσού και του Ολυμπιακού συνεχίζεται για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play off του Europa League την Πέμπτη (18/8) στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Το ίδιο προετοιμάζονται και οι φίλοι των δύο ομάδων με την προπώληση από πλευράς Απόλλωνα να είναι περίπου στα 4.600 εισιτήρια και να αναμένεται ότι θα βρεθούν 8.000 οπαδοί τους στο γήπεδο της Λευκωσίας για τον αγώνα.



Το ίδιο ένθερμη θα είναι και η συμπαράσταση των φίλων του Ολυμπιακού που την Τετάρτη θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από το «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και από το ΓΣΠ. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει 1.500 εισιτήρια και θα τα δώσει όλα καθώς οι οπαδοί του στην Κύπρο βρίσκονται σε ξεσηκωμό για να δουν από κοντά την αγαπημένη ομάδα τους.

Έχει οργανωθεί μάλιστα και θερμή υποδοχή στην άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο της Λάρνακας το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) με σχετικό κάλεσμα από τη Θύρα 7. Και με την οδηγία να έχουν όλοι ερυθρόλευκα κασκόλ στην εξέδρα την ώρα του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Όλα τούμπα από Κορμπεράν στην 11αδα - Πέντε μεταγραφές και 10αρι - Ανατροπή με τους… κομμένους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags