Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλα τούμπα από Κορμπεράν στην 11αδα - Πέντε μεταγραφές και 10αρι - Ανατροπή με τους… κομμένους!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-16 21:54:00

Όλα τούμπα από Κορμπεράν στην 11αδα - Πέντε μεταγραφές και 10αρι - Ανατροπή με τους… κομμένους!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα τούμπα από Κορμπεράν στην 11αδα - Πέντε μεταγραφές και 10αρι - Ανατροπή με τους… κομμένους!

Το τρικ του Ισπανού στους εξτρέμ και ποιοι έρχονται άμεσα Αθήνα! Στο Λιμάνι... τρέχουν για τις μεγάλες αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ. Ποιοι παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν προσεχώς και τι γίνεται με όσους είχαν τεθεί εκτός ομάδας με απόφαση Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του ανανεωμένου μεταγραφικού σχεδιασμού στον Ολυμπιακό, καθώς η αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς και η έλευση του Κάρλος Κορμπεράν έχουν φέρει αρκετές αλλαγές.

Όπως μαθαίνει το sportdog, ο Ισπανός εξτρέμ θέλει άλλον έναν εξτρέμ, για αυτό και έχουν κάνει ξανά την εμφάνισή τους διάφορα ονόματα ακραίων. Αριστερά θα παίζει ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε, αν και δεξιοπόδαρος, ενώ φαίνεται ότι ο Κορμπεράν θέλει αριστεροπόδαρο εξτρέμ στα δεξιά. Το τρικ που θέλει να εφαρμόσει στους Πειραιώτες, είναι οι ακραίοι να παίζουν… ανάποδα!

Επίσης, θέλει σέντερ φορ, ενώ στο Λιμάνι έχουν ψηλά στη λίστα τους 10αρι, στόπερ και μάλλον θα κινηθούν και για αριστερό μπακ!

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ο Ολυμπιακός έχει στον σχεδιασμό του να πάρει πέντε παίκτες μέχρι τη λήξη τής μεταγραφικής περιόδου, οι περισσότεροι από τους οποίους θα έρθουν για βασικοί. 

Κατά συνέπεια οι εξελίξεις αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα είναι μαζικές...

Η ανατροπή με τους… κομμένους και ο Χασάν

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού παραμένει ο Αχμέντ Χασάν, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο είναι το στάτους του στην ομάδα: Μένει ως εναλλακτική λύση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί ή φεύγει και έρχεται άλλος στη θέση του;

Γιατί η έλευση του Κορμπεράν, που είναι νέος προπονητής, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πωλήθηκε ο Τικίνιο, μπορεί να διαμορφώσουν άλλα σχέδια για το μέλλον του Αιγύπτιου. Γιατί είναι γνωστό ότι είναι παραγωγικός επιθετικός, προέρχεται από καλή περσινή σεζόν στην Τουρκία και έκανε καλή προετοιμασία με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ακόμα, έχει συνυπάρξει ξανά με τον Ελ Αρμπί, δεν γκρινιάζει που ο ρόλος του στην ομάδα είναι περιορισμένος και, γενικά, αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι οι πιθανότητες να διατηρήσει τον Αχμέντ Χασάν ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του είναι αυξημένες.

Στους παίκτες που ήταν υπ' ατμόν αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα για την παραμονή τους στην ομάδα είναι και ο Μάριος Βρουσάι, ως δεξιός εξτρέμ μάλιστα και όχι ως μπακ, ενώ και ο Πιέρ Κούντε έχει κερδίσει τον νέο προπονητή - Ίσως μάλιστα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξτρέμ με ποιότητα και ταχύτητα για τον Ολυμπιακό - Οκτώ εκατομμύρια τον πουλάει η Γιουνάιτεντ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags