Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Εξτρέμ με ποιότητα και ταχύτητα για τον Ολυμπιακό - Οκτώ εκατομμύρια τον πουλάει η Γιουνάιτεντ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-16 17:47:00

"Εξτρέμ με ποιότητα και ταχύτητα για τον Ολυμπιακό - Οκτώ εκατομμύρια τον πουλάει η Γιουνάιτεντ"

του Γιώργου Κτενά
"Εξτρέμ με ποιότητα και ταχύτητα για τον Ολυμπιακό - Οκτώ εκατομμύρια τον πουλάει η Γιουνάιτεντ"

Ο 20χρονος που θα ξεχωρίσει και οι βαριές φανέλες που έχει φορέσει! Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Αμάντ Ντιαλό που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών. Ποια θα είναι η συμφωνία με τους Άγγλους και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός: Την περίπτωση του 20χρονου εξτρέμ τής Μάντεστερ Γιουναιτεντ, Αμάντ Ντιαλό φαίνεται ότι έχουν σε περίοπτη θέση στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει ένα ακόμα εξτρέμ στο ρόστερ του.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον νεαρό άσο που απασχολεί τους Πειραιώτες.

"Έχει καλούς παίκτες η Γιουνάιτεντ β΄ - Εξτρέμ, γρήγορος, τεχνίτης - 3 γκολ σε 10 ματς"  

"Πέρσι έπαιξε δανεικός στη Ρέιντζερς, γενικά ήταν στη β΄ ομάδα της Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά η β΄ ομάδα τής Γιουνάιτεντ που μιλάμε τώρα έχει πολύ μπαγκράουντ πίσω της - Μια σειρά από πολύ καλούς παίκτες στις υποδομές της, όπως είναι και ο Ντιαλό", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος.

Πώς παίζει στο γήπεδο;

"Εξτρέμ είναι, παίζει δεξιά, είναι κοντούλης, γρήγορος και τεχνίτης. Εντάξει, για να είσαι στη Γιουνάιτεντ θα τα έχεις όλα αυτά, δεν γίνεται να μην τα έχεις. Έβαλε και 3 γκολ με τη Ρέιντζερς σε 10 ματς".

"Δε νομίζω ότι τον πουλάνε - 8 εκατ. ευρώ - Ποιότητα και παραστάσεις που ξεχωρίζει"

Πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να είναι η τιμή του;

"Για αγορά δεν το βλέπω, δε νομίζω να τον πουλάνε. Έτσι κι αλλιώς κάτω από 8 εκατ. ευρώ δε νομίζω να τον δίνει - Αλλά δε νομίζω να θέλουν να τον πουλήσουν".

Θεωρείς ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό, αν τελικά έρθει στην Ελλάδα;

"Δεν ξέρω αν κάνει τη διαφορά γιατί είναι παιδί 20 ετών, αλλά ως ποιότητα και παραστάσεις σίγουρα ξεχωρίζει. Τα πρώτα ανταγωνιστικά πατήματα τα είχε στη Ρέιντζερς. Είχε κάποια ματς στην Γιουνάιτεντ, ενώ παλιότερα ήταν στη Αταλάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίζει με Απόλλωνα και φεύγει top όνομα Ολυμπιακού - "Διώχνει" Καρβάλιο ο Κορμπεράν - Βρήκε ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags